Tgrt Haber
17 Temmuz 2014 12:03

Serdar Ortaç hastalığında en önemli destekçisini açıkladı

Serdar Ortaç: "En Büyük Destekçim Eşim" son günlerde zor günler geçiren Serdar Ortaç dün akşam emirganda eşi ile birlikte bir mekandan çıkarken gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Serdar Ortaç hastalığında en önemli destekçisini açıkladı
serdar ortaç,ms,hastalık,zor günler,destekçi,

Eşinin kendisine çok yardımcı olduğunu dile getiren Serdar Ortaç, "ilaçlarımı saati saatine içiriyor. Allah başımdan eksik etmesin. En büyük destekçim" dedi.
Serdar Ortaç twitter'daki durum video ve fotografları ile ilgili de açıklama yaptı.
TAZMiNAT ÖDEMEK iSTEMiYORUM
Ser­dar Or­taç, eşi Chlo­e Lo­ugh­na­n’­la Emir­gan’daki La Bo­om’­day­dı. Çı­kış­ta mu­ha­bir­le­re has­ta­lı­ğı­nın sey­ri hak­kın­da bil­gi ve­ren Or­taç, şunları söy­le­di: “Te­da­vi işe ya­rı­yor, kor­ti­zon güç­lü ilaç... Bü­yük ih­ti­mal­le ömür bo­yu ilaç kul­la­na­ca­ğım.”
* Şarkıcı, has­ta­ne­de yat­tı­ğı dönemde sos­yal med­ya­dan paylaş­tı­ğı fo­toğ­raf, vi­de­o ve ya­zı­lar­ hak­kın­da şöy­le konuştu­: “25 gün hiç has­ta­ne­den çık­ma­dım. Twi­tter’dan başka ya­pa­cak bir şey yok. Adam “Ge­be­r” di­yor, ben ­de “Sağ ol abi” ya­zı­yo­ru­m. Vakit öy­le ge­çi­yor...”
*Şar­kı­cı, eşi­nin te­da­vi sü­re­cin­de en bü­yük des­tek­çi­si ol­du­ğu­nu da söz­le­ri­ne ek­le­di: “Üç gün son­ra ba­la­yı ye­ri­ne, has­ta­ne­ye ta­şın­dık. Al­lah onu ba­şım­dan ek­sik et­me­sin, her şe­yim­le il­gi­le­ni­yor. Hak­kı­nı öde­ye­me­m!”
*Kon­ser prog­ram­la­rı­nı er­te­le­me­di­ği­ni söy­le­yen Or­taç, “Kıb­rı­s’­a gi­dip kon­se­r ver­dim. İp­tal ede­mez­dim, al­tı ay ön­ce alın­mış iş­ler bun­lar. Hiç­bir kon­se­ri­mi ip­tal et­me­ye­ce­ğim çün­kü eder­sem; taz­mi­nat öde­rim. Sağ­lı­ğım­dan kıy­met­li mi? De­ğil ama ken­di­mi de has­ta ya­ta­ğına vu­rup da­ha kö­tü yap­mak is­te­mi­yo­rum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...