Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2021 09:00

Serdar Ortaç konserinde büyük kavga! Yumruklar havada uçuştu

Karabük'te özel bir etkinlik için sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından dağılan kalabalığın içinde, iki grup arasında çıkan kavga ise herkesi korkuttu. Yumrukların havada uçtuğu kavgayı polisler güçlükle ayırdı.

Serdar Ortaç konserinde büyük kavga! Yumruklar havada uçuştu
serdar ortaç,,karabük,,konser,,kavga,

Hayranlarıyla Karabük'te bir araya gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın konseri kavgayla bitti. Hayranlarıyla birbirinden güzel şarkılarını okuyan sanatçının konserinin ardından iki grup arasında çıkan kavgada yumrumlar havada uçuştu.

Serdar Ortaç, özel bir etkinlik için konser vermek üzere Karabük’e geldi. Sahneye çıkan ünlü şarkıcıyı görebilmek için binlerce kişi etkinlik alanındaki yerini aldı. Ortaç, birbirinden güzel parçalarını hayranları ile birlikte okurken Karabüklülere unutulamayacak bir gece yaşattı.

Serdar Ortaç konserinde büyük kavga! Yumruklar havada uçuştu

AYIRMAK İSTEYENLER DE BAŞARILI OLAMADI

Şarkıcı Ortaç’ın konserini tamamlamasının ardından iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken yumruklar havada uçuştu. Cep telefonu ile kaydedilen o anlarda kavgayı ayırmak isteyenlerin de başarılı olamadığı görülüyor. Polis ekiplerinin sevk edilmesinin ardından olay sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...