Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2021 18:33

Serdar Ortaç'tan aşı çağrısı: Başka çaremiz yok. Karantina, cehennem azabı gibi geçiyor

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç geçtiğimiz günler koronavirüse yakalanmıştı. Karantinasının son günü sosyal medya hesabından video paylaşan Ortaç, "Aşıdan başka çaremiz yok. Karantina, cehennem azabı gibi geçiyor'' diyerek vatandaşlara aşı olma çağrısı yaptı.

Serdar Ortaç'tan aşı çağrısı: Başka çaremiz yok. Karantina, cehennem azabı gibi geçiyor
Serdar Ortaç,Koronavirüs,Kovid-19,Şarkıcı

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandı. Karantinasının son günlerinde sosyal medya platformu İnstagram’dan  bir video paylaşarak aşı çağrısından bulundu. Karantina sürecinin çok zor geçtiğini belirten Ortaç, “14 gün, cehennem azabı gibi geçiyor. Bir de 140 gün olduğunu düşünün” ifadeleriyle anlattı.

"AŞIDAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

Ortaç, “Kovid olmayacağım diyordum, ben de oldum. Kimse bana aşı olmayacağım demesin. Aşıdan başka çaremiz yok. Bir de gerçekten cehennemi gördüğünüzü düşünün. Aşı olun!'' ifadelerini kullandı.

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

Serdar Ortaç, 16 Şubat 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kırım Tatarı olan Serdar Ortaç'ın nüfusu Kastamonu'nun Cide ilçesinin İlyasbey köyüne bağlıdır. Annesi Adanalı olan Ortaç, orta öğrenimini Suadiye'de, liseyi Kadıköy'de okudu. Lisede torna tesviye okuyan şarkıcı, torna tezgahı olan babasının dükkanında plastik kalıpçısı olarak çalıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...