Tgrt Haber
18 Ağustos 2022 09:22 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 14:05

Serdar Ortaç’tan müjdeli haber: Hayatım film oluyor

Geçtiğimiz gün Etiler’de bir stüdyoya girerken görüntülenen Serdar Ortaç, “İlaç” adında yaptığı yeni şarkının düzenlemeleri için stüdyoya geldiğini belirtti. Ortaç, muhabirlere bir de şaşırtıcı bir gelişmeden söz ederek hayatının film yapılacağını söyledi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Serdar Ortaç’tan müjdeli haber: Hayatım film oluyor
,Chloe Loughnan

Albüm çalışmaları içinde olan şarkıcı Serdar Ortaç, hayranlarını sevindirecek bir projeden söz etti. Muhabirlere “Önüme bir senaryo geldi ve çok beğendim. Hayatım film oluyor” diyerek hayatının beyaz perdeye aktarılacağını belirtti.

“FİLMDE BEN OYNAMAYACAĞIM”

Önceki gün Etiler’de stüdyo çalışmaları için objektiflere takılan Serdar Ortaç, muhabirlerle Bergen, Dilberay, Müslüm Gürses gibi sanatçıların hayatlarının filme dönüştürülmüş olması hakkında konuşuyordu. Serdar Ortaç “Benim de hayatım film oluyor. Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım” dedi. Bunun üzerine muhabirlerin “Sizi kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna, gülümseyerek “Japon’a benzeyen biri” yanıtını verdi.

Serdar Ortaç’tan müjdeli haber: Hayatım film oluyor

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

Serdar Ortaç 1970’te İstanbul’da doğmuştur. Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna ve Tesviye bölümünde Lise eğitimini tamamlayan Serdar Ortaç, yüksek öğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı ancak tahsilini tamamlamadan okuldan ayrıldı. 1994 yılında Aşk İçin isimli albümde seslendirdiği Karabiberim şarkısıyla Türkiye’de tanındı. Ray, Yaz Yağmuru, Gecelerin Adamı, Aşk İçin, Bana Göre Aşk, Nefes, Kara Kedi, Gıybet, Bilsem ki, Beni Unut Çakra, Mesafe, Çek Elini Kalbimden, Gıybet ve Cımbız albümleriyle yıllar içinde müzik kariyerini geliştiren Serdar Ortaç, besteleri ile her zaman popüler olmayı başardı. 2014 yılında İrlanda’lı Chloe Loughnan ile evlenen Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tanju bolat21 Ağustos 2022 13:46

Ben oynarım

Sonraki Haber Yükleniyor...