Tgrt Haber
16 Aralık 2021 16:57

Seren Serengil ameliyat öncesi korkularını paylaştı: Görüntülü onayımı aldılar

Seren Serengil ameliyat öncesi katıldığı son canlı yayında yaşadığı korkuyu paylaştı. Doktorların ünlü olduğu için ameliyat yapmak istemediğini belirten Serengil, Doktorun kendisi için görüntülü onay aldığını söyledi.

Seren Serengil ameliyat öncesi korkularını paylaştı: Görüntülü onayımı aldılar
Seren Serengil,ameliyat,Seren Serengil ameliyat,canlı yayın

Televizyon kanalında ameliyat öncesi son programına katılan ünlü sanatçı Seren Serengil, ameliyat öncesinde korkularını dile getirdi. Serengil, ünlü olduğundan kimsenin ameliyatına girmek istemediğini ifade etti. Bir televizyon programına katılan ünlü Sanatçı Seren Serengil, ameliyat öncesi yaşadığı duyguyu izleyicileri ile paylaştı.  Dumping sendromu nedeniyle gireceği ameliyat öncesindeki son canlı yayınında korkularını dile getiren Seren Serengil, doktorların da korktuğunu söyledi.

“RİSKLİ BİR AMELİYAT OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Ameliyat öncesinde birçok doktorla görüştüğünü ve doktorların risk içermesi nedeniyle sorumluluk almak istemediğini belirten Seren Serengil, ameliyat olacağı hastanede onay videosunun çekildiğini belirtti. Canlı yayında ameliyatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Seren Serengil, "Dediğim gibi dün doktor çağırdı beni görüntülü onayımı aldılar. Riskli bir ameliyat olduğunu baştan beri söylüyordu. Doktor için de çok zor, ünlü olduğum için onlar da sorumluluk almak istemiyor. Kimse yapmak istemiyor ameliyatımı.

"DOKTOR NE YAPACAĞINI BİLMİYOR"

Bütün olabilecek her şeyden bahsetti. Ne yapacağını da bilmiyor. Bir önceki doktorum ve hastane ısrarla ameliyat videomu vermediği için içeride mide ameliyatı mı olacak revizyon ameliyatı mı olacak orada göreceğiz.

AMELİYATI SABAH OLACAK

Normalde kesik olmadan yapılan bir ameliyat ama kesebileceğini söyledi. Hepsini içeriye girdikten sonra göreceğim dedi. 6 saat sürecek ameliyatım. 1 ay daha böyle gidersen siroz olacaksın dedi. Ben seni iyi edeceğimi düşünüyorum dedi. Allah yukarıda... Bu gece yatıracaklar, bağırsaklarım temizlenecek. Sabaha ameliyat olacağım öğleden sonra çıkmış olacağım." ifadelerini kullandı.

Seren Serengil ameliyat öncesi korkularını paylaştı: Görüntülü onayımı aldılar

>

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...