Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2021 15:23

Seren Serengil'den kahreden itiraflar: Altıma ediyordum, nefes alamıyordum...

Geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından sağlığından olan Seren Serengil, geçirdiği son operasyonla sağlığına kavuştu. 43,5 kiloya düşen ve organları iflasın eşiğine gelen ünlü isim, zor günleri hakkında daha önce hiç dile getirmediği itiraflarda bulundu.

Seren Serengil'den kahreden itiraflar: Altıma ediyordum, nefes alamıyordum...
seren serengil,,ameliyat,

Ekranların sevilen ismi şarkıcı, sunucu ve oyuncu 50 yaşındaki Sereb Serengil, zayıflama ameliyatının ardından geçirdiği oeprasyonla sağlığına kavuştu. Riskli bir ameliyatın ardından ekranlara dönen Serengil, zor günlerini anlatırken daha önce bilinmeyen itiraflarda bulunarak "Altıma ediyordum, düşüp bayılıyordum" dedi.

ZOR GÜNLERİNİ ANLATTI

Mide küçültme ameliyatı olan ve bu ameliyattan sonra 67 kiloyken bir daha ameliyat olup sağlığını kaybedeb Seren Serengil, bu ameliyatların ardından 43,5 kiloya kadar düştü. Organları iflas etme noktasına gelen ünlü isim, bir süre önce sağlığına kavuşmak için riskli bir ameliyat geçirdi. Eski doktorunu suçlayarak ameliyatta alt midesinin bulunamadığını söyleyen 50 yaşındaki Serengil, mide küçültme operasyonundan sonra yaşadığı zor günleri sevenleriyle paylaştı.

Seren Serengil'den kahreden itiraflar: Altıma ediyordum, nefes alamıyordum...
6 Nisan 1971'de doğan Seren Serengil, oyuncu Öztürk Serengil'in kızıdır.

"ALTIMA EDİYORDUM, FENALAŞIYORDUM..."

Başarılı geçen operasyonun ardından yavaş yavaş sağlığına kavuşan Seren Serengil, günler sonra yer aldığı progrmaında, doktoruyla birlikte canlı yayına çıkarak itiraflarda bulundu. "Sizler benim ailemsiniz herkes her şeyi biliyor. Altıma ediyordum ben. Baygınlık geçiriyordum, fenalaşıyordum. En son nefes alamıyordum. Ameliyat olmasaydım belki bugün aranızda olamayacaktım" diyen Serengil, tüm hayranlarını üzdü.

"HATALI BİR İŞLEM YA DA HASTANIN BÜNYESİ KALDIRMIYOR"

Serengil'in ameliyatını gerçekleştiren Dr. Alper Çelik konuyla ilgili şunları söyledi:

Seren Serengil'den kahreden itiraflar: Altıma ediyordum, nefes alamıyordum...
Geçirdiği zayıflama ameliyatıyla sağlığını kaybeden ünlü isim, şimdilerde ekranlara dönmenin mutluluğunu yaşıyor.

"İki durum söz konusu... Gerçekten hatalı bir işlem olabilir ya da hastanın bünyesi kaldıramıyor olabilir. Belli bir aşamadan sonra bu hastalıklar geri dönülemez hale geliyor. İnce bağırsakların çok ciddi bir kısmı devre dışı bırakılmış. Oradaki problemi hemen düzelttik. Alt mideyi bulmak için 30-45 dakika uğraştık. Alt mide ile üst mide arasındaki bağlantı kapatılmıştı. Gıda sadece üst mideye giriyordu."

"İYİLEŞMESİ 1,5 YIL SÜRECEK"

"İnce bağırsağın uzunluklarını ölçünce ve devre dışı bırakılanları görünce ince bağırsakları hemen düzelttik. Birkaç ay sonra karaciğer iyileşecek bünye güçlenecek riskler azalmış olacak. Bu yapılan işlemler hayatınıza da engel olmayacak. Alt midesiz de devam edilebiliyor. Bizim hedefimiz 55 kilo. Ameliyatımız daha frenleyici olacaktır. Seren Hanım'ın tam anlamıyla iyileşmesi 1,5 yıl sürecek, 3-4 haftada ise eski enerjisine kavuşacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...