Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2022 09:38

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı 4 korumasıyla Umut Evirgen yetişti

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bulunan evinin sitesine girerken saldırıya uğradı. Eski erkek arkadaşı Umut Evirgen, korumalarıyla beraber yanına koştu.

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı 4 korumasıyla Umut Evirgen yetişti
serenay sarıkaya,,umut evirgen,,etiler,,saldırı,

Serenay Sarıkaya, son zamanlarda korku günler yaşıyordu ki korktuğu başına geldi. Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya, Etiler'de bulunan evine gireceği sırada takıntılı hayranı aracının yanına gelerek küfürler savurmaya başladı. Bununla kalmayan takıntılı sapkın, ünlü oyuncunun bulunduğu aracı, tekmelemeye başladı. Bu esnada oldukça ağır küfürler savuran saldırgan etrafa da korku saçtı.

Sarıkaya'nın şoförü, hemen aracı siteden içeri soktu. Ardından ise soluğu karakolda aldılar. Etiler Karakolu'na giden Serenay Sarıkaya, sapkın hayrandan şikayetçi oldu. Sarıkaya'ya saldıran kişinin daha önce de takip ettiği, taciz ettiği öğrenildi.

Serenay Sarıkaya, yaşadığı bu korku dolu anların ardından eski erkek arkadaşı Umut Evirgen'i aradı. Evirgen, olayı duyar duymaz 4 korumasıyla beraber soluğu Sarıkaya'nın yanında aldı. Evirgen, korumalarını ünlü oyuncunun evinin kapısına konuşlandırdı.

 

Serenay Sarıkaya saldırıya uğradı 4 korumasıyla Umut Evirgen yetişti

Sarıkaya, sapkın hayranından şikayetçi olduğunu söyeleyerek konuya ilişkin şunları ifade etti:

''Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyordu. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası." 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...