Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2021 12:22

Sevilen dizi Arka Sokaklar'a iki yeni isim

2006 yılından bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin sevgilisi haline gelen Arka Sokaklar yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda diziye Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş katıldı.

Sevilen dizi Arka Sokaklar'a iki yeni isim
arka sokaklar,,yeni sezon,,kanald,

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin başlangıcından bu yana kadroda olan isimlerin ayrılması, seyirciyi tedirgin etmişti. Ancak daha fazla kayba fırsat vermek istemeyen yapımcılar, iki yeni isimle anlaşmaya vardı. Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş yeni sezonda Arka Sokaklar izleyicilerinin karşısına çıkacak.

17 EYLÜL'DE EKRANLARA DÖNÜYOR

Arka Sokaklar dizisinden Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz ayrıldı. Dizinin 16. sezonunda bu isimler olmayacak. Yayınlanan yeni sezon tanıtımında Arka Sokaklar dizisinin başlama tarihi olarak 17 Eylül Cuma günü duyurusu yapıldı. 594 bölüm yayınlanan dizi yeni sezona iki hafta sonra başlayacak.

17 Eylül Cuma akşamı 595'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin, yeni sezon tanıtımı büyük ilgi gördü. Olay yeri inceleme temasıyla oyuncuların göründüğü tanıtım, dizinin takipçileri arasında beğeni topladı.

YENİ SEZONDA İKİ YENİ İSİM DAHİL OLDU

Arka Sokaklar'ın 16. yeni sezonunda iki yeni oyuncuyu kadroya dahil oluyor. Genç isimler Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş yeni dönemde dizinin kadrosundaki boşlukları dolduracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...