Tgrt Haber
21 Aralık 2021 12:22

Oyuncu Sezai Aydın'ın gerçek ölüm sebebini oğlu açıkladı

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 69 yaşındaki usta ismin vefat haberi sanat dünyasını hüzne boğarken medyada yayılan 'Aydın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti' haberlerine ilk cevap oğlundan geldi.

Oyuncu Sezai Aydın'ın gerçek ölüm sebebini oğlu açıkladı
sezai aydın,,kalp yetmezliği,,koronavirüs,,ölüm sebebi,

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, 69 yaşında hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 69 yaşındaki usta ismin ölümüne ilişkin oğlı Arda Aydın'dan ilk açıklama geldi. Babasının ölüm sebebinin medyada söylendiği gibi koronavirüs olmadığını belirten Arda Aydın, Instagram hesbaından yaptığı paylaşımda gerçek ölüm nedeninin kalp yetmezliği olduğunu aktardı.

KOVİD SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

John Rambo, Rocky Balboa, Bill Cosby, Fred Çakmaktaş karakterlerini, Al Pacino ve Rober de Niro gibi oyuncuların sesleriyle hafızalara kazınan usta sanatçı Sezai Aydın, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti. Dün gelen acı haberin ardından sanat dünyasından birçok isim taziye mesajlarını sosyal medyada paylaşırken kasım ayında eşi Fatma Çiğdem Aydın’ı kanser nedeniyle kaybeden Sezai Aydın’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi.

Oyuncu Sezai Aydın'ın gerçek ölüm sebebini oğlu açıkladı
Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu olan Sezai Aydın, Şehir Tiyatroları sanatçısı olup, bugüne kadar birçok oyunda görev yaparak sanat dünyasına ismini altın harflerle kazıdı.

"KALP YETMEZLİĞİNDEN VEFAT ETTİ BABAM"

 

Medyada yer bulan bu iddiaya ilişkin Aydın'ın oğlu Arda Aydın, babasının Kovid-19 nedeniyle ölmediğini belirterel Instagram hesabından açıklama yaptı. Usta ismin kalp yetmezliğinden hayatını kaybettiğini duyuran Arda Aydın, şu ifadeleri kullandı:

"Basında yer alan ‘coronadan vefat etti’ haberleri doğru değil. Babam zatürre geçirdi, bir süre önce de sağ bacağı ampute edildi… Sol bacağındaki diyabetik yaraları açıldı. Tekrar vücudunda yoğun bir enfeksiyon vardı, yoğun bakımda tutuluyordu. Enfeksiyondan mütevellit iyileşememe durumu söz konusu oldu. Yapılan son iki Kovid testi de negatif çıktı. Kalp yetmezliğinden vefat etti babam."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...