Tgrt Haber
07 Ağustos 2016 16:15

Sezen Aksu Yenikapı mitingine katılmayacak

Sezen Aksu'nun ekibi, ünlü sanatçının Yenikapı mitingine katılmayacağını söyledi.

Sezen Aksu Yenikapı mitingine katılmayacak
sezen aksu

Sezen Aksu'nun ekibi, ünlü sanatçının Yenikapı mitingine katılmayacağını söyledi.

Sezen Aksu'nun menajeri, Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi hakkında açıklamalarda bulundu.

BİREYSEL TEPKİ GÖSTERMEYİ TERCİH EDİYOR
Sezen Aksu'nun darbeye karşı olduğunu belirttiğini ancak ünlü sanatçının toplu faaliyetlere katılmadığını belirten menajer, konuyla ilgili şunları söyledi; "Sezen Hanım darbeye karşı olduğunu internet ortamında belirtti. Bu tip toplu faaliyetlere katılmıyor. 7 Ağustos'taki mitinge de katılmayacak. Kendisi daha çok bireysel olarak tepkisini göstermeyi tercih ettiği için toplu organizasyonlarda yer almama kararını bu pazar da sürdürecek"

MİTİNGE KATILMAYACAK
Aksu'nun basın danışmanı ise "Sezen Aksu darbe girişimini kınamakta ve bu konudaki toplumumuzun göstermiş olduğu birlik ve dayanışmadan memnuniyet duymaktadır. Bunun dışındaki desteğini, yıllardır her konuda yaptığı gibi, bireysel bazda ve kendi mecrasında sunmayı tercih etmektedir. Bu nedenle 7 Ağustos'taki mitinge katılmayacak" ifadelerini kullandı.

Sezen Aksu’nun babası Sami Yıldırım, uzun yıllar Milli Eğitim’de görev yapan ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcılığı görevinden 1979’da emekli olan bir eğitimci. Emekliliğinin ilk yıllarında Fethullah Gülen ile tanışan yakınlaşam Yıldırım, 1982 yılında açılan Yamanlar Koleji’nin ilk müdürü olarak biliniyor.

Sezen Aksu'nun ölen annesi için taziye mesajı yayınlayan Gülen, Sami Yıldırım için "aziz dost" ifadesini kullanmıştı. işte FETÖ'nün elebaşı Gülen'in mesajı: "Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'na vizyonu ve tecrübesiyle fevklade katkıları olmuş, yönetici ve başdanışman, aziz dost, Sayın Sami Yıldırım Beyefendi"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...