Tgrt Haber
06 Ocak 2015 17:40

Sezen Aksu'nun acı kaybı!

Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı (BOSAV) Başkanı Sinan Özer ile LVZZ Otel’in işletmecisi Ayşe Özer’in babası, sanatçı Sezen Aksu’nun daha önceki kayınpederi Mithat Özer, hayatını kaybetti.

Sezen Aksu'nun acı kaybı!
Sezen Aksu, Ayşe Özer, Mithat Özer,

ABD’de olan Sezen Aksu’nun erkek çocuğu Mithat Can Özer’in de dedesinin cenazesine katılabilmesi amacıyla, merasim bugün düzenlendi. Bitez Adliye Camii’nde öğlende kılınan namaza; Sinan Özer, eşi Selda Özer, evlatları Defne Özer, Sinan Can Özer, Sezen Aksu’yla evliliğinden olan Mithat Can Özer, anası Beyza Özer, kız kardeşi turizmci Ayşe Özer, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, TrabzonsporKulübü daha önceki Başkanı Sadri Şener, basın mensubu Can Pulak ile beraber 1500 şahıs katıldı.
BABAANNESİNİN ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI
Cenaze namazı öncesinde Mithat Can Özer’in babaannesi Beyza Özer’in elini bırakmadı ve yanından bir an olsun ayrılmadı. Mithat Can Özer, yoğun yoğun elini öpmüş olduğu babaannesini, sarılarak avuntu etmeye çalıştı. Cenaze namazında ise Mithat Can Özer ile babası Sinan Özer benzer safta taraf yana namazı kıldı. Öğlende kılınan namazın peşinden Mithat Özer, Bitez Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi. DHA muhabirine zorlukla konuşabilen Mithat Can Özer, “Ne söyleyebilirim ki? Çocukluğumdan buyana beraberdik. O dünyanın en iyi dedesiydi. Birlikte oldukça zamanımız geçti, eğlendik. Söyleyecek söz sulamıyorum. Çok üzgünüm” dedi.
AKSU TELEFONLA ARADI
Cenazeden iki hafta ilkin ilçeye gelmiş olarak kayınpederini hastanede ziyaret eden Sezen Aksu’nun, daha önceki eşi Sinan Özer ile Ayşe Özer’i telefonla arayarak babaları için başsağlığı dilediği belirtildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın da cenazeye çelenk gönderilmiş olduğu görüldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...