Tgrt Haber
21 Haziran 2014 17:06

Sinan Özen sahnede kız istedi

34. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Çorum'da sahne alan şarkıcı Sinan Özen, sahnede kız istedi.

Sinan Özen sahnede kız istedi
sinan özen, sinen özen konser,

Konserde Çorumlu hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Sinan Özen, Çorum Belediyespor masörü Ali Akınalp'in “Kız arkadaşımı bana ister misiniz” ricasını kırmadı. Ünlü sanatçı konseri izlemeye gelen binlerce kişinin önünde Elif İpek'i anne ve babasından masör Akınalp'e istedi.  Çorum'da çok değerli birisiyle tanışma fırsatı bulunduğunu dile getiren Özen, “Belediye başkanımız vesilesiyle Ali kardeşimizle tanıştım. Masör Ali. Ama Ali'nin bir isteği var. Şimdi bu isteğe geliyoruz. Allah'ın emri peygamberin kavliyle Ali oğlumuza Elif'i istiyoruz. Bir an önce bu iş olsun. Uzamasın. Zaten söz yapmışlar da. Bu işi bende sizlerin huzurunda tasdiklemiş olurum” dedi.
Daha sonra konseri izlemeye gelenlere dönerek, “Ali'nin Elif'le izdivacını tasdik etmiş oluyor musunuz? Çorumlular alkışlarla okeyliyor musunuz?” diye soran ünlü sanatçı, “Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızımızı oğlumuz Ali'ye istiyorum. Acele olduğu için yüzükleri getiremedik. Gülleri de komşunun bahçeden çaldık” diye konuştu.  Bir ara kendisini nikah memuru zanneden Özen, genç çiftin nikahını kıymaya kalkıştı. Özen, daha sonra Belediye Başkanvekili Zeki Gül'ü sahneye davet etti.  Belediye Başkan Vekili Zeki Gül de gençlerden önce söyleyeceği birkaç cümle olduğunu belirterek, “Dün akşam tanıştığım şehrimize teşrif eden sadece şarkı söyleyen biri değil yaşantısıyla, dostluğuyla gerçekten Anadolu'daki en önemli en güzel ifadeleriyle adam gibi adam olan Sinan Özen'i şehrimizde misafir etmekten onur duyuyorum. Sinan Özen kardeşim dün gelmeseydi bu tanışma olmayacaktı. Ben de kaliteli bir insanla tanışmamış olacaktım.  Ali, Çorum Belediyespor'da takdir ettiğimiz kardeşlerden birisi. Nikah için zaten kabul etmek, 'evet demek' yeterli biz şahidiz bunlar da evet dediler bizler de şahidiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Özen, genç çifte mutluluklar diledi. Ali Akınalp ise, isteğini kırmayan ünlü sanatçıya teşekkür etti.
Yaklaşık 1.5 saat süren konserde sevilen şarkılarını seslendiren Özen, Çorumlu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, ünlü sanatçıya leblebi hediye etti hediye etti. Leblebi için teşekkür eden Özen, seyircilere leblebi dağıttı.  Konser havai fişek gösterisinin ardından sona erdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...