Tgrt Haber
21 Haziran 2022 11:12 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 12:19

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenecek olan Müge Anlı'dan kına gecesi! Elini çabuk tutuyor

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamasının ardından kına gecesi düzenlediği ortaya çıktı. Kına gecesine sınırlı sayıda katılım olurken birbirinden ünlü isimler yer aldı.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenecek olan Müge Anlı'dan kına gecesi! Elini çabuk tutuyor
müge anlı,şinasi yüzbaşıoğlu

Uzun yıllar ATV ekranlarında birbirinden düğüm cinayetleri çözen, aileleri birbirine kavuşturan, küslükleri bitiren Müge Anlı, bu kez mutluluğa kendisinin adım atacağını duyurdu. Geçtiğimiz gün televizyon ekranlarında canlı yayın sırasında ünlü sunucu, evleneceğini duyurdu. 49 yaşındaki Anlı, özel hayatına ilişkin açıklamasını yaparken, sevenlerinden dua istediğini şu sözlerle duyurdu:

''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim.''

Bu açıklamasıyla televizyon başındaki seyircilerini hem şaşırtan hem de sevindiren Müge Anlı, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Herkes Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kim olduğunu araştırmaya başlarken bir gerçek daha ortaya çıktı. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenecek olan Müge Anlı'dan kına gecesi! Elini çabuk tutuyor

KINA GECESİNDE BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER

Geçtiğimiz hata sonu Müge Anlı, sessiz sedasız kına gecesi organize etmiş. Taze Magazin'in haberine göre, Anlı'nın kına gecesine sınırlı sayıda dostu katıldı, aralarında Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi isimler vardı.

Öte yandan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun 1 yıldır beraber olduğu tahmin ediliyor. Çiftin 25 Haziran'da dünyaevine gireceği öğrenildi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenecek olan Müge Anlı'dan kına gecesi! Elini çabuk tutuyor

PEKİ, ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Niğde doğumludur ve 58 yaşındadır. Ankara Polis Koleji ve Polis Akademisi mezunu olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 2016-2017 tarihleri arasında Üsküdar Araştırma Amirliği görevinde bulunmuştur. Ardından Adana Emniyet Müdürlüğünde görev almıştır. Çevresinde sevilen, babacan ve dürüst bir insan olarak anılmaktadır. 

2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev almaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Keriman22 Haziran 2022 01:47

Birilerime inat olsun diye evlenmemek gerek.Bu yaştan sonra evlenip niye rahatını bozuyor ki? Yaşa hayatın. Nikahla beraber büyü bozuluyor. Var bu İşte bir iş. Kafama yatmadı.

Sonraki Haber Yükleniyor...