Tgrt Haber
19 Eylül 2022 08:00 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 08:59

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kaç çocuğu var?

Ekranların en sevilen sunucularından olan Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti. Attığı her adım hayranları tarafından takip edilen Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi. Dünyaevine giren ünlü sunucunun sosyal medya hesabında soyadını değiştirmesinin üzerine Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı gündeme gelirken "Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne?" soruları hayranları tarafından merak edildi. İşte Müge Anlı’nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun biyografisi…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kaç çocuğu var?
Müge Anlı,Şinasi Yüzbaşıoğlu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla milyonların kalbini kazanan ünlü sunucu ATV canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Ünlü sunucu Müge Anlı’nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğinden sonra "Müge Anlı kiminle evleniyor? Müge Anlı’nın evleneceği kişi kim? Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın evleneceğini duyurduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne?" sorusu gündem oldu.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA EVLENECEĞİ KİŞİYİ AÇIKLADI

Canlı yayında evleneceğini duyuran Müge Anlı, şu ifadeleri kullandı; ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim.''

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Niğde doğumludur ve 58 yaşındadır. Ankara Polis Koleji ve Polis Akademisi mezunu olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 2016-2017 tarihleri arasında Üsküdar Araştırma Amirliği görevinde bulunmuştur. Ardından Adana Emniyet Müdürlüğünde görev almıştır. Çevresinde sevilen, babacan ve dürüst bir insan olarak anılmaktadır. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kaç çocuğu var?

2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev almaktadır. Bir yıldır birlikte olduğu bilinen Müge Anlı Yüzbaşıoğlu ile evlendi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu , Müge Anlı ile 25 Haziran'da evlendi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sevinj22 Haziran 2022 04:55

Deyerli Müge sizin adınıza çok sevindim.Siz mutluluku çoxtan hak etdiniz.Allah bir ömür boyu mutluluklar versin size ve Şinasi beye sizi çok seviyorum ❤️????????????

Sen mutluluguhakediyosu canım mugem 21 Haziran 2022 23:24

Senmutlulugu hakediyosun canım mugem

Gulfidan ozdurgen 20 Haziran 2022 18:57

Mugecim hayırlı olsun mutlu ol inşallah Annen sıcak bakıyorsa tamamdır.

Aliye20 Haziran 2022 15:16

Güzel kadın Rabbım seni çok çok ama çok mutlu etsin yüreği güzel insan mutluluğun daim olsun Rabbım utandırmasın enişte ile çok yakismissiniz Rabbım nazardan korusun dualarım sizinle

Ece Ayhan20 Haziran 2022 14:11

Çok yakışıyorsunuz

Sevim20 Haziran 2022 13:42

Bu mutlulugu hak ediyon yuzundeki mutluluk eksik olmasin bir omir mutluluklar❤️❤️❤️❤️????????????????????????????

ömerrr20 Haziran 2022 13:41

turnayı gözünden vurdunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...