Tgrt Haber
24 May 2021 08:00

Şöhretin zirvesinden dibe vuran hayat: Serpil Örümcer

TGRT Haber’de yayınlanan "Benim Hikâyem"de ünlü sanatçı Serpil Örümcer'in dramı izleyenleri ağlattı. Örümcer, şöhretin zirvesindeyken şimdi faturasını ödeyemeyecek duruma geldiğini söyledi. Örümcer ile şarkıcı Berkant’ın torununun ameliyat masraflarını bu sefer TGRT Haber yönetimi üstlendi

Şöhretin zirvesinden dibe vuran hayat: Serpil Örümcer
serpil örümcer,,benim hikayem,

TGRT Haber'in yeni programı ‘Benim Hikâyem’in bu haftaki konuğu şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer oldu. Örümcer, Samanyolu şarkısıyla zirvelere ulaşan Berkant'la olan 1 yıllık evliliğinin blinmeyenlerini ve hayatını gözyaşları içerisinde sunucu Çiğdem Tunç ile Murat Parasayar’a anlattı. 

Bir anda şöhrete kavuştuğunu ve mağazin muhabirlerinin ağzından bir kelime almak için peşinden koştuğunu belirten Serpil Örümcer, "Sokaklarda yatıp kalkacak kadar her şeyimi kaybettim. Aç kaldım" dedi. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarının biriktiğini  ve  torununa aldığı bilgisayarın taksitini ödeyemediği için evine icra geldiğini anlatan Örümcer, "6 aydır kiramı veremedim” dedi. İki defa evlenen Örümcer, işkenceye uğradığını iddia etti.

ANNE İLE KIZININ ORTAK ACISI

Örümcer'in şarkıcı Berkant'tan olan kızı Fulya Akgürgen de annesi gibi acılar çektiğini belirterek iki çocuğuyla sokaklara atıldığında çareyi ana ocağına sığınmakta bulduğunu söyledi. Babası Berkant'ın da bebekken kendisini terk ettiğini söyleyen Akgürgen babasına dair acı anılarını şu sözlerle anlattı: Her gün pencereden bakar, gelmesini beklerdim. Hep hayal kırıklığı yaşadım. Buna rağmen ona toz konduramaz, şarkılarını söylerdim.

Programın yapımcısı Niyazi Hancı ile iletişime geçen Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Serpil Örümcer ile kızı ve 2 torununa sahip çıkacağının sözünü verdi. Bedirhanoğlu, sanatçının her türlü maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti. TGRT Haber TV Yönetimi de Fulya Akgürgen’in geçirdiği kaza sonrası burnu kırılan oğlunun ameliyat masraflarını karşılayacağını ifade etti. Yayına bağlanan POPSAV Başkanı Metin Özülkü ise Örümcer’in “Sevgilerimle” adlı 1990’lı yıllardaki nostalji şarkılarının yer aldığı albümü için destek olacağını dile getirdi.

Programın ikinci bölümünde ise millî boksör Hüseyin Ağar’ın Zonguldak Ereğli’de verdiği zorlu hayat mücadelesi anlatıldı. Ereğli Belediyesi boksöre yardım edeceklerini açıkladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...