Tgrt Haber
02 Kasım 2018 15:16

Son dakika: Ahmet Kural'dan yeni açıklama geldi

Sevgilisi SIla'yı darp ettiği iddiasıyla gündemde olan Ahmet Kural'dan açıklama geldi. Kural: Bütün kadınlardan özür dilerim.

Son dakika: Ahmet Kural'dan yeni açıklama geldi
sıla,ahmet kural,sıla şiddet

Sevgilisi Sıla'yı darp ettiği iddiasıyla gündemde olan Ahmet Kural, Twitter hesabından açıklama yaptı. Kural, açıklamasında bütün kadınlardan özür diledi.

"ÇOK SEVDİM VE KALBİM ÇOK ACIDI"

"Çok sevmiş, sevdiğini gördüğünde gözleri parlamış bir insan olarak, kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duymayacaksınız. Benimle ilgili amacını aşan ifadeler, gerçek olmayan şeyler söylenmiş olsa da benden kötü sözler işitmeyeceksiniz. Ben çok üzgünüm. Bunu yaşadığım için, kadına şiddetle anıldığım için, böyle bir konunu parçası olmaya imkan verdiğim için.

"TEHDİT, KÜFÜR VE YERDE SÜRÜKLEME İDDİALARINI KABUL ETMİYORUM"

Dün akşamki açıklamamda da belirttiğim gibi, tartışmanın sebebi olan ve ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan sesli karşılıklı bu kırıcı tartışma esnasında yaşanan itişme sırasında bugüne konu olan olumsuz gelişmeler yaşandı. Bunun dışında 45 dakika diye belirtilen süre, yerde sürükleme, küfür ve hakaret, kül tablası fırlatma, tehdit, şantaj, alıkoyma gibi benim hakkımda iddia edilenler doğru değil.

"TARTIŞMADA EVİ TERK ETMELİYDİM"

Ancak ne olursa olsun, bu tip bir tartışmanın içinde bile olmamalıydım. Konu canımı ne kadar acıtsa da, soğukkanlılıkla evim dahi olsa o ortamı terk etmeliydim. İddia edilen olay sırasında sevdiğim kadınla yaşadığım itişme ve sonuçları da elbette bana yakışmadı.

"SILA VE TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Ne olursa olsun, böyle bir olayın bir tarafı olduğum için başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum. O gece benimle paylaştığı şeyleri itidalli bir şekilde karşılayabilmeyliydim. Herkesin ayıbı kendine diye düşünmeliydim. Kadına şiddet konusundaki toplumda oluşan hassasiyeti, saygı ile karşılıyorum. Bu olaydan ben de birçok ders çıkardım. Hayatımın bundan sonrasında da çıkardığım bu derslerin gereğini yerine getirmek için çalışacağım. Bu yüzden ilk etapta bu gereklere odaklanacağım.

"TÜRKİYE DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR AŞKIN PARÇASIYDIM"

Türkiye'ye örnek gösterilen bir aşkın parçası iken, bu aşkın aktörleri, bu şekilde gündeme geldik. Bu ilişkiye ve Sıla'ya karşı saygımdan, bizi sevenlerin bu ilişkiye verdiği değere hürmetimden, olayın detaylarını resmi makamlar dışında paylaşmayacağım. Sevgiye, doğruluğa ve insanların vicdanında iyi şeyler birikeceğine inancımı hiç bir zaman kaybetmeyeceğim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...