Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 May 2021 15:21

Sosyetede skandal...

İş adamı Dikran Masis'in kızı Alexandra Lisa, imalatçı eşi Şafak Susamcıoğlu ile boşanıyor. Davası devam eden Susamcıoğlu, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Şafak Susamcıoğlu, eşinin 4 yaşındaki oğullarına içki içirdiğini ve yüzüne uyuşturucu madde dumanı üflediğini iddia etti.

Sosyetede skandal...
şafak sabuncuoğlu,,Alexandra Lisa,,dikran masisi,,dava,

Sosyetede yaşanan skandal, magazin gündemine bomba gibi düştü. Eskıdjı Müzayede’nin sahibi Dikran Masis’in kızı Alexandra Lisa, imalatçı eşi Şafak Susamcıoğlu ile boşanıyor. Dava sürerken damat Susamcıoğlu, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek eşi Alexandra, kardeşi Cem Masis ve kayınpederi Dikran Masis hakkında suç duyurusunda bulundu.

'4 YAŞINDAKİ OĞLUMUZA İÇKİ İÇİRİYOR''

Şafak Susamcıoğlu, eşinin 4 yaşındaki oğullarına içki içirdiğini iddia etti. Uyardığında ise eşinin "babam seni öldürür. Ne kadar zengin olduğunu biliyorsun" diye tehdit ettiğini ileri sürdü.

''ÇOCUĞUMUN YÜZÜNE ESRAR DUMANI ÜFLEDİ''

Şafak Susamcıoğlu eşi Alexandra'nın kardeşi Cem Masis ile evde kenevir yetiştirip içtiklerini de anlattı. Eşinin, çocuklarının yüzüne esrar dumanı üflediğini iddia etti.

İddiaya göre Cem Masis, elinde torbayla yakalanınca, tabancasını Şafak Susamcıoğlu'nun alnının ortasına dayamış, ''bunu bir yerde söyleme'' diye tehdit etmiş.

'HAKİMİ DE, SAVCIYI DA SATIN ALIRIM''

Sabuncuoğlu, kayınbabası hakındaki iddialarla ilgili, "kayınpederim Dikran Masis, 'uyuşturucu konusu adli makamlara yansırsa seni öldürürüm. Başına bir ton şey gelir. Hakimi de savcıyı da satın alırım. Yetmezse bakanlığı devreye sokarım. Çocuğu kızıma bırakacaksın. Sorunsuz boşanacaksın' diye beni tehdit etti." dedi.

'BENİM OĞLUM SATILIK DEĞİL''

,Bana Foça’daki yazlık ev ile düğün hediyesi olan altınları vermek istiyorlar diyen ve tek mücadelesinin oğlu için olduğunu söyleyen Susamcıoğlu, “Benim oğlum satılık değil, adalete güveniyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...