Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Nisan 2017 09:52

Söz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Avatar Atakan ve Nihat Altınkaya kimdir?

Ekranların en yeni dizisi Söz'ün oyuncu kadrosu belli oldu. Söz dizisi tanıtım fragmanı haberimizde. Yeni dizide Bordo-Bereli askerlerin hikayeleri anlatılacak. Dizide ayrıca 2 survivor şampiyonu Avatar Atakan ve Nihat Altınkaya var. İşte tüm detaylar...

Söz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Avatar Atakan ve Nihat Altınkaya kimdir?
söz dizisi,söz dizisi tanıtım fragmanı izle,söz dizisi izle,söz dizisi oyuncuları

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Söz dizisinde Yarbay Erdem ve Üsteğmen Zafer karakterlerini canlandıran iki ünlü isim farklı yıllarda Survivor yarışmasında birinci oldu. Programın sona ermesinin ardından ekranlardan bir süre uzak kalan ikili bu akşam “Yarbay Erdem” ve “Üsteğmen Zafer” karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Yayın hayatına başlayacak. Survivor 2012’nin şampiyonu olan Nihat Altınkaya ile Survivor 2016’nın şampiyonu olan Avatar Atakan’ı aynı projede buluşturacak dizi Bordo-Bereli askerlerin hikayelerini anlatacak.

SÖZ DİZİSİ YARBAY ERDEM ( NİHAT ALTINKAYA) KİMDİR?

28 Eylül 1979 da Karabük’te doğan Altınkaya, Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olarak ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te aldı. İki kız kardeşi olan ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde iki sene profesyonel voleybol oynayan Altınkaya 17 yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan ve daha sonra İstanbul'a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi alan Altınkaya Fenerbahçe Boks Kulübü'nde bir süre antrenman yaptı. Yolda yürürken keşfedilen ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlayan başarılı isim İstanbul’da yaşıyor. Evlidir ve iki kız çocuğu babası olan Altınkaya 2012 yılında Survivor adlı yarışmayı şampiyon olarak tamamlamıştı.

SÖZ DİSİZİ ÜSTEĞMEN ZAFER (ATAKAN ARSLAN) KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza attı. 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil eden Atakan, profesyonel müsabakalarda yer almaya devam ediyor.

Survivor 2017'nin devam ettiği günlerde eski yarışmacılar dizilerde yer almaya devam ediyor. Söz dizisinde Erdem ve Zafer rollerini canlandıran ikili farklı yıllarda yarışmada ipi göğüsleyen isimler olmuştu.  İki şampiyonu bir araya getiren dizi bu hafta yayın hayatına başlarken Söz dizisinde önemli karakterlere hayat verecek olan ikili heyecanlarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Crossfit sporu ile uğraşmaya devam eden Survivor şampiyonu Nihat dizide en üst rütbeli ana karaktere hayat verecek. İşte, bu akşam izleyicinin karşısına çıkan dizinin ilk bölümünün tanıtım videosu…

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor 

İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Ekranların en yeni dizisi Söz'ün oyuncu kadrosu belli oldu. Söz dizisi tanıtım fragmanı haberimizde. Yeni dizide Bordo-Bereli askerlerin hikayeleri anlatılacak. Dizide ayrıca 2 survivor şampiyonu Avatar Atakan ve Nihat Altınkaya var. İşte tüm detaylar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...