Tgrt Haber
21 Ocak 2014 20:04

Süleyman Seba'nın son sağlık durumu

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Seba'nın solunum yollarındaki enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı bildirildi.

Süleyman Seba'nın son sağlık durumu
Süleyman Seba,yoğun bakım

Bir süredir Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp  Akademisi'nde (GATA) tedavisi süren Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman  Seba'nın, solunum yollarındaki enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alındığı  bildirildi. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü ve Seba'nın yeğeni Tayfur Havutçu,  efsane başkanın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü söyledi.  Havutçu, Süleyman Seba'nın solunum yollarındaki enfeksiyondan dolayı  rahatsızlık yaşadığını belirterek, "Bugün biraz daha iyi. Gerçekleştirilecek  kontrollerin ardından durumu belli olacak" dedi. Bir süredir Ankara’daki GATA’da tedavi gören ve bir de operasyon geçiren Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba bugün yoğun bakım unitesinde doktorlar tarafından ilk kez yürütüldü. Tekrar yatağına yatırılan Seba, o sırada yeğeni İlhan Girişgen’in telefonuna da yanıt verdi ve konuştu. İlk dört güne nazaran doktorlar Süleyman Seba’nın daha iyi durumda olduğunu bildirdiler.
Şifo'dan Seba'ya ziyaret
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gülhane  Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gören eski Beşiktaş Kulübü Başkanı  Süleyman Seba'yı ziyaret etti. Antalya kampını tamamlayarak önceki gün başkente dönen kırmızı-siyahlı  ekibin teknik direktörü Özdelik, yaptığı açıklamada, Süleyman  Seba'yı dün de ziyaret ettiğini belirterek, "Bugün yaptığım ziyarette çok daha  iyi görünüyordu" diye konuştu. Efsane başkanın moralinin iyi olmasının kendilerinin de moralini  yükselttiğini kaydeden Mehmet Özdilek, şunları söyledi: "Başkanımızı dün de ziyarete gelmiştim. Bugün kendisini çok daha iyi  gördüm. Dünden daha iyiydi, morali iyiydi. Bizim de moralimiz düzeldi. Gülüştük,  bakıştık, sohbet ettik. Kendisiyle iletişim kurabildiğimiz için çok mutlu olduk.  Umarım en kısa zamanda kendisi sağlığına, sevenleri de başkanın güzel gülüşüne  kavuşur."
Beşiktaş'tan Seba'ya geçmiş olsun mesajı
 Beşiktaş Kulübü, bir süredir Ankara'daki Gülhane  Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi gören onursal başkanı Süleyman Seba için  geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "GATA'da tedavi görmekte  olan onursal başkanımız Süleyman Seba'nın durumu iyiye gitmektedir. Ankara  Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde tedavisine devam edilen onursal başkanımız  Süleyman Seba'nın sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gitmekte  olmasından büyük memnuniyet duymaktayız. Doktorlarının ifadesiyle, Sayın Seba'nın  öngörülenden daha erken bir zamanda taburcu edilmesinin beklendiğini belirtir,  geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe Kulübü, Ankara'daki Gülhane Askeri Tıp  Akademisi'nde (GATA) tedavisi süren Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba  için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "GATA'da  tedavi görmekte olan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Sayın Süleyman Seba'ya  geçmiş olsun der, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz" denildi. İnternet sitesinde ayrıca Süleyman Seba ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı  Aziz Yıldırım'ın birlikte çekilen bir fotoğrafına da yer verildi.
FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Fenerbahçe Kulübü resmi Twitter hesabından, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya geçmiş olsun dileklerini yazarak, Aziz Yıldırım ve Süleyman Seba'nın bir fotoğrafını paylaştı.
İşte Fenerbahçe'den yapılan o açıklama;
"GATA'da tedavi görmekte olan Beşiktaş JK Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya, geçmiş olsun dileklerimizle... "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...