Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 12:11 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 12:26

Süreyya Gürsel Evren’in ölüm nedeni ortaya çıktı! İşte üçüncü kattan düşme sebebi

Geçen günlerde oyuncu Süreyya Gürsel Evren’in Pendik’te bir apartmanın 3. katından düşerek öldüğü haberi, sevenlerini ve yakınlarını kahretmişti. Evren’in şüpheli ölümüyle ilgili polisin başlattığı soruşturma neticelendi ve gerçek ortaya çıktı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Süreyya Gürsel Evren’in ölüm nedeni ortaya çıktı! İşte üçüncü kattan düşme sebebi
süreyya gürsel evren,süreyya gürsel evren ölümü,ölüm nedeni

TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı isimle dizide rol alan oyuncu Süreyya Gürsel Evren, geçtiğimiz gün ölüm haberiyle sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Ünlü oyuncu misafir olarak gittiği İstanbul Pendik’teki bir evin balkonundan düşerek vefat etti. Evren’in ölümüyle ilgili yapılan soruşturma bugün sonuçlandı ve acı gerçek belli oldu.

MİSAFİR OLARAK GİTTİĞİ EVİN 3. KATINDAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Misafir olarak gittiği 3. katta bulunan evin balkonundan düşmesi üzerine polis ekiplerine haber verilmiş, adrese gelen polisler, olay yeri inceleme ekipleriyle çalışma başlatarak Evren’in hayatını kaybettiğini bildirmişti. Bunun üzerine ünlü ismin cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bunun üzerine Çevre esnafı “Site önünde bir kalabalık vardı. Sağlık ve polis ekipleri gelmişti. Oyuncu, misafir olarak geldiği evden aşağı düşmüş. Hayatını kaybetmiş. Sabah saatlerinde olmuş. Televizyonlarda görüyorduk. Bizim de müşterimizdi. Ailesinin başı sağ olsun” diye yorum yaptı.

Süreyya Gürsel Evren’in ölüm nedeni ortaya çıktı! İşte üçüncü kattan düşme sebebi

BALKONDA KALP KRİZİ GEÇİREREK AŞAĞI DÜŞMÜŞ

Ölüm haberinin ardından yıkılan yakınlarından alınan bilgiye göre Evren, balkona çıktığı esnada kalp krizi geçirmiş ve dengesini kaybederek aşağı düşmüştü. Haberi alan sevenleri bu üzücü gerçekle bir daha sarsıldı. Süreyya Gürsel Evren’in cenazesi Karacaahmet Camisi’nden kaldırılarak son yolculuğuna uğurlanmıştı.

SÜREYYA GÜRSEL EVREN KİMDİR?

Süreyya Gürsel Evren, 1968’de dünyaya geldi. Şimdiye kadar birçok yapımda irili ufaklı rollerde yer aldı. Yer aldığı projeler; Şahin Tepesi, Kin, Suskunlar, Arka Sokaklar, Destan, Sen Çal Kapımı, Kırmızı Oda, Evlilik Hakkında Her şey, Yasak Elma ve son olarak da Masumlar Apartmanı oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...