Tgrt Haber
04 Aralık 2020 22:45

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2021'de yarışacak ilk isim, 'Issız Adam' rolüyle tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal oldu.

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal
survivor,,cemal hünal,,acun ılıcalı,,survivor 2021,,survivor cemal hünal,,cemal hünal kimdir,

2021'in merakla beklenen kadrosu oluşturuluyor. Survivor Türkiye'nin ünlüler takımında yer alacak ilk isim belli oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2021'e gidecek ilk yarışmacıyı Cemal Hünal olarak duyurdu.

Ilıcalı, Instagram hesabından 'Issız adam, ıssız ada' notuyla ilk yarışmacıyı açıkladı.

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

Survivor Türkiye'nin resmi Instagram hesabından da "Cemal Hünal, Survivor2021’in ilk yarışmacısı oldu" mesajı paylaşıldı.

 

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal kimdir? 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu olan oyuncu, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşadı, ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitti. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi aldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol aldı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...