Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2018 23:53

'Survivor Cumali içindekileri kustu'

'Survivor 2018'de gönüllüler takımında mücadele eden ve geçtiğimiz gün takım arkadaşlarıyla tansiyonu yüksek bir tartışmaya giren Cumali Akgül hakkında çarpıcı analiz...

'Survivor Cumali içindekileri kustu'
survivor,,cumali,

TV8'de yayınlanan 'Survivor Konuşalım' programının yorumcularından Hakan Ural, gönüllüler adasında takım arkadaşları ile tartışma yaşayan Cumali Akgül'ü değerlendirdi. 

"CUMALİ KAFASINDA KURMUŞ"

"Şartlar eşit mi, değil mi? Cumali'ye bir ayrıcalık tanınmalı mı?" sorusuna Hakan ural, "Çok hayırlı bir konuşma oldu. Cumali'nin içindeki fikri çok önemli. Onu kustu, iyi de oldu. Çok zor durumda, desteğe muhtaç, Survivor'ı hayatının son şansı gibi görüyor. Söylemeseydi bunları nereden bilecektik? Bu olayı çok içselleştirmiş. 'Buradan erken gidersem ve beklentileri karşılayamazsam tekrar mesleğimi yaparken bana gülerler' diye kafasında kurmuş. Bunu kurduğunu anlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...