Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2017 14:16

Survivor ünlüler Şahika Ercümen elendi mi? Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında | 21.02.2017

Survivor'da takım arkadaşı Furkan bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp Şahika Ercümen'in adını vermişti. Peki, Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir, nereli? kaç yaşında?

Survivor ünlüler Şahika Ercümen elendi mi? Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında | 21.02.2017
survivor, şahika ercümen, şahika ercümen kimdir, şahika ercümen kaç yaşında, şahika ercümen nereli,

Son yarışlarda kötü performans sergileyen Şahika Ercümen, arkadaşlarının tepkisini çekti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan ise performans sebebiyle bu haftaki eleme adayı olarak Şahika'yı tercih etti.

ŞAHİKA 0.16'LIK PERFORMANS İLE SURVİVOR'IN EN KÖTÜ PERFORMANSLI İSMİ OLMUŞTU

Takımı için 32 karşılaşmaya çıkan Şahika Ercümen, 8 mücadeleyi kazanırken 24 mücadeleyi kaybetmiştir. Şahika pazar akşamı oynanan oyunda arkadaşlarına 'Tırnağım batıyor, oynamasam daha iyi' dediği için de bütün tepkileri üstüne çekmişti. Ardından da 0.16'lık performans puanı ile Survivor'ın en kötü performanslı ismi olmuştu.

ŞAHİKA'YI ÖNCE YERDİLER SONRA ÖVDÜLER

Bu olayların ardından dün akşam yani Pazartesi akşamı oynanan oyunda en iyi performansı sergiledi. Böylece önce yergiler aldığı arkadaşlarından dün akşam da övgüler aldı. 

ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR ASLEN NERELİ?

Şahika Ercümen, ünlüler adasında yiyecek sıkıntısını çözmesi nedeniyle sevilen isimler arasında yer almıştır. Su altı sporları ile ilgilenmesi ve su altında uzun süre kalması sebebiyle balık tutma işlemi biraz daha kolaylaşmıştır. 

Son yarışlarda kötü performans sergileyen Şahika Ercümen, bu kez arkadaşları tarafından tepki çekmiştir. Bireysel  dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan ise performans sebebiyle bu haftaki eleme adayı olarak Şahika'yı tercih etti.

Takımı için 32 karşılaşmaya çıkan Şahika Ercümen, 8 mücadeleyi kazanırken 24 mücadeleyi kaybetmiştir. Şahika, 0.16'lık performans puanı ile Survivor'ın en kötü performanslı ismi olmuştur.

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte.

Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik  yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve  motivasyon seminerleri de vermekte.

Yoğun seyahatler ve antrenman kampları dolayısı ile farklı dilleri ve kültürleri araştırmaya, kitap okumaya düşkün olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, sürekli yurtdışı turnuvalara katıldığı için ev yemeklerini çok özlemekte...

Şahika Ercümen Survivor'a katılma sebebini “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor'da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak” olarak..

Survivor'da takım arkadaşı Furkan bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp Şahika Ercümen'in adını vermişti. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Şahika Ercümen kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...