Tgrt Haber
10 Haziran 2014 09:56

Survivor'dan kim elendi, işte Survivor'da adaya veda eden isim!

Survivor'da heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Dün akşam Survivor'dan kim elendi? İşte 9 Haziran 2014'de Survivor adasına veda eden isim ve tüm detaylar...

Survivor'dan kim elendi, işte Survivor'da adaya veda eden isim!
survivor, survivor 2014, survivor final, survivor izle, survivor kim elendi, survivor yarışmacıları, Survivor,

Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam etti. İzleyicileri ekrana kitleyen bölümde neler yaşandı. Tüm bunlar ve daha önemlisi dün akşam adaya kim veda etti, işte çok merak ettiğiniz bu soruların cevabı. Survivor'da dün akşam ünlü bir isim adaya veda etti. Ünlüler takımının acı bir şekilde kaybetmesi ile bir anda konseye çıkan takım ise, Ünlüler oldu ve Ahmet Dursun Gökhan Keser ve Merve tarafından yazılan Tolga Karel gitmek için tek aday oldu. Survivor'da kim elendi? Dün yapılan dokunulmazlık oyununu, Ünlüler takımının acı bir şekilde kaybetmesi ile bir anda konseye çıkan takım ise, Ünlüler oldu ve Ahmet Dursun Gökhan Keser ve Merve tarafından yazılan Tolga Karel gitmek için tek aday oldu.
Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası ise Ahmet Dursun dokunulmazlık oyununu kazandı. Ahmet Dursun Survivordan Kim elendi sorusunun cevabını bulması için ikinci aday  olarak Merve'yi gösterdi.Acun Ilıcalı noter onaylı Survivor SMS oylaması sonucu Survivor'a veda eden ismin oyuncu Tolga Karel olduğunu açıkladı.Tolga Karel Survivor adasına veda eden isim olduğunu  öğrenince duygusal bir konuşma yaptı. Survivor benim için rüya gibi geçti diyen Tolga Karel " Beni buraya çağırdınız için çok teşekkür ederim. Umarım arkadaşlarım Survivor finaline kalır. Buradan beklenmedik hareketler yaptıysam herkesten özür diliyorum. Herkes hakkını helal ettsin" diyerak Survivor adasına veda etti.
Acun Ilıcalı, bu akşamki ödül oyununda yarışmacılara güzel bir sürpriz hazırladı. Survivor Ünlüler ve Survivor Gönüllüler takımlarından hangisi ödül oyununu kazanırsa uçakla New York'a gidecek ve Fatih Terim yönetimindeki Milli Takım futbolcularıyla biraraya gelecek.
Ekranların büyük ilgiyle izlenen yarışması Survivor'da sona adım adım yaklaşılırken finali hedefleyen Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları daha da hırslanıyor. Adaların birleşmesinin ardından da gerilim ve heyecan her geçen gün artıyor.Bu hafta elenen olmamak için mücadele eden iki takımdan biri önce dokunulmazlık oyununu oynaycak, ardından bir arkadaşlarını elemek zorunda kalacak. Takımları, dokunulmazlık ödülünü kaybeden takım olmamak için çok zorlu bir yarış bekliyor...
TOLGA KAREL KİMDİR?
Tolga Karel ; Ebru Gündeş, Özcan Deniz, Hülya Avşar, Nalan, Ebru Yaşar, Petek Dinçöz, Zeynep Mansur, Hande Yener gibi solistlerin albümlerinde şarkı sözü yazarlığı ve besteciliği yapmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra internettte çok popüler olan bir müzik kanalında sinema ve tiyatro hakkında haftalık köşe yazıları yazmaktadır.

Yaprak Dökümü dizisiyle ünlenen oyuncu Tolga Karel, Bulgaristan'da düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci olan ve bir süredir birlikte olduğu Azerbaycanlı manken Günay Musayeva ile yıldırım nikahı ile 29 ağustos 2011 de İzmit'te evlendi. 18 Nisan 2012 tarihinde Cihangir Can adında bir oğulları oldu.

Tolga Karel, eşi Günay Musayeva'ya ve oğlu Cihangir'e yeni yıl hediyesi olarak dünyanın uydusu aydan 4 dönümü 159 TL'den 8 dönüm arsa aldı. Amerikalı avukat Dennis Hope'nin kendi adına tescil ettirdiği arsalardan alan Tolga Karel, 8 dönüm arsaya, 318 TL para ödedi.

Tolga Karel Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinde rol almıştır.

Tolga Karel, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına katılacağı kesinleşti.

2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.

Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.

Oynadığı diziler :

2012 - Kanıt

2011 - 2012 - Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

2006-2010 - Yaprak Dökümü (

2006 - Kabuslar Evi:Karanlıktan Gelenler

2005 - Ödünç Hayat

2000 - Evdeki Yabancı

Filmleri:

2008 - Cin Geçidi

2007 - Dövme

2001-tv filmi - Şeytan Çıkmazı

2000-tv filmi - Aşkın Bedeli

1999-tv filmi -Gece Şahinleri...........

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...