Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2014 13:59

Survivor'ın birincisi Turabi'den şaşırtan açıklamalar

Survivor yarışmasından 500 bin TL ve bir otomobil kazanan Turabi Çamkıran, parasını henüz alamadığını ve 'harçlıkla' geçindiğini söyledi.

Survivor'ın birincisi Turabi'den şaşırtan açıklamalar
survivor, turabi, para, harçlık, haber, turabi haberleri,

Survivor yarışmasından 500 bin TL ve bir otomobil kazanan Turabi Çamkıran, parasını henüz alamadığını ve 'harçlıkla' geçindiğini söyledi. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor yarışasının geçen sezonki şampiyonu Turabi Çamkıran, Kanaltürk'teki "2. Sayfa" programına katıldı. Son olarak yarışmada tanıştığı İsmail Baki Tuncer'le 'Sabit Kanca' filminde oynayan Turabi, yarışmadan kazandığı 500 bin lirayı henüz almadığını söyleyerek canlı yayında cüzdanındaki paraları gösterdi. Cebinden 45 TL çıkan Turabi "Anne ve babamdan bayram harçlığı aldım, işte cebimdeki tüm para bu" dedi. Survivor'dan önce profesyonel dansçı olan Turabi, dansı bıraktığını ve artık meslek olarak yapmayacağını söyledi. Kaynak: Radikal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...