Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 17:59

Süslü Korku Dizisini baştan yazdıran Çağatay Ulusoy hakkında şok iddia: Dudak uçuklattı! Alina Boz ne dedi?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynayacağı Süslü Korkuluk dizisi TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Uzun zamandır TV dizilerinde görünmeyen Çağatay Ulusoy iddialı bir yapımla geri dönüyor. Son zamanlarda dijital platformlardaki projelerde yer alan Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu Süslü Korkuluk dizisinin fragmanı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında ilk kez yayınlanmıştı. Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret ise duyanların dudaklarını uçuklattı. Peki Çağatay Ulusoy bölüm başı ne kadar alacak? Alina Boz Süslü Korkuluk dizisinde oynayacak mı? Alina Boz partnerliği kabul etti mi? İşte detaylar...

Süslü Korku Dizisini baştan yazdıran Çağatay Ulusoy hakkında şok iddia: Dudak uçuklattı! Alina Boz ne dedi?
çağatay ulusoy,süslü korkuluk,alina boz

Birçok yapımda yer alan Çağatay Ulusoy yakışıklılığının yanı sıra oyunculuğuyla da herkesi kendine hayran bırakmayı başarıyor. En son İçerde dizisiyle televizyonda gördüğümüz Çağatay Ulusoy, dijital mecralarda Hakan Muhafız, Kağıttan Hayatlar, Yeşilçam gibi projelerle adından bahsettirmeyi başararak adeta oyunculuğuna hayran bıraktı. "Süslü Korkuluk" dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönen yakışıklı oyuncu daha öncesinde çalkantılı bir anlaşma süreci geçiren Ulusoy'un dizisinden ilk fragmanın yayınlanması hayranlarını heyecanlandırdı. Dizide bölüm başına alacağı ücret iddiası ise dudakları uçuklattı. İşte detaylar...

ÇAĞATAY ULUSOY BÖLÜM BALI NE KADAR ALACAK?

Uzun zaman sonra TV8 ile anlaşarak televizyon ekranlarına geri dönecek olan Çağatay Ulusoy'un bölüm başına ne kadar alacağı konusu magazin gündemine bomba gibi oturdu. Dijital mecralarda çok iyi işler çıkaran başarılı oyuncunun bölüm başına 450 bin TL gibi bir ücret alacağı iddiası duyanların dudaklarını uçuklattı. Süslü Korkuluk dizisinin ilk fragmanı yılbaşı akşamı yayınlanırken dizinin Şubat ayında yayına girmesi bekleniyor.

ALİNA BOZ SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNDE Mİ?

Süslü Korku Dizisini baştan yazdıran Çağatay Ulusoy hakkında şok iddia: Dudak uçuklattı! Alina Boz ne dedi?

Aşk 101, Maraşlı, Elimi Bırakma gibi popüler dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan genç oyuncu Alina Boz'un, Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olacağı iddia edildi. Şubat ayında yayınlanmaya başlayacak dizi için OGM Pictures yapım ekibinden ya da Alina Boz'un kendisinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...