Tgrt Haber
18 May 2022 17:12 - Güncelleme : 18 May 2022 17:36

Tarkan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik

Ünlü şarkıcı Tarkan’ın kariyerinin başından bu yana desteğini hiç eksik etmeyen sahne amiri cem Dermanlı, hayata gözlerini yumdu. Acı haberle yıkılan Tarkan, "Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle ifade edemem" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Tarkan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik
Tarkan

Ünlü şarkıcı Tarkan, öğle saatlerinde aldığı bir haberle yıkıldı. Tarkan’ın müzik kariyerinin başından bu yana desteğini hiç esirgemeyen Cem Dermanlı'nın hayatını kaybetti.

"YERİ HİÇ DOLMAYACAK"

Acı haberi aldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tarkan, “20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik. Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle tarif etmek zor. Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak” ifadelerini kullandı.

Tarkan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı: Çok sevdiğim bir abimi kaybettik

"NURLAR İÇİNDE UYU CEM ABİ"

Tarkan paylaşımına şu ifadelerle devam etti:

Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi… Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim…''

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...