Tgrt Haber
12 Eylül 2022 12:00 - Güncelleme : 12 Eylül 2022 13:48

Tarkan İzmir konserinden kaç para aldı? Başkan Tunç Soyer merak edilen cevabı verdi

İzmir'de verdiği konserle dünya rekorları listesine adını yazdıran Tarkan'ın ne kadar para aldığına ilişkin soruya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer cevap verdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Tarkan İzmir konserinden kaç para aldı? Başkan Tunç Soyer merak edilen cevabı verdi
tarkan,izmir,konser,para

9 Eylül 2022'de İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında sahne alan Tarkan'ın ne kadar para kazandığı herkes tarafından merak edilirken gazeteci İsmail Küçükkaya, programına davet ettiği İzmir Büyükşehir Belesiye Başkanı Tunç Soyer'e bu soruyu sordu. İki milyonu aşkın kişinin katılımıyla dünya rekorlarına giren Megastar'ın cebine bir kuruş girmediğini söyledi.

İsmail Küçükkaya, programda açık açık "Tarkan para almadı mı?" deyince Başkan Soyer, "Tarkan’ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz" dedi.

Tarkan İzmir konserinden kaç para aldı? Başkan Tunç Soyer merak edilen cevabı verdi

DÜNYA REKORLARI LİSTENE GİRDİ

Tarkan'ın İzmir'deki konseri dünyanın en kalabalık 5 ücretsiz konserinden biri olarak tarihe geçti. Tarkan’ın 9 Eylül İzmir konseri, iki milyonu aşkın seyirci sayısıyla, gelmiş geçmiş tüm ücretsiz açıkhava konserleri arasında “dünyanın en kalabalık ilk 5 konserinden biri” olarak dünya tarihine geçti.Tarkan İzmir konserinden kaç para aldı? Başkan Tunç Soyer merak edilen cevabı verdi

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muş 12 Eylül 2022 16:36

Kime yandaşlarına mı başka bir şey beklenmez zaten

Alaattin12 Eylül 2022 14:48

Dünya rekoru kıran konsermi yoksa İzmir'in kurtuluşunun 100.cu yıl dönümünü kutlayan kalabalık mi karar verin bence :)

Sonraki Haber Yükleniyor...