Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2016 13:08

Tarkan'dan evlilik sonrası ilk açıklama!

Yıllardır hep işiyle gündeme gelmeyi tercih eden Tarkan, gündemden düşmeten evliliğinin ardından günler sonra suskunluğunu bozdu.

Tarkan'dan evlilik sonrası ilk açıklama!
tarkan,

Yıllardır hep işiyle gündeme gelmeyi tercih eden Tarkan, evlilik konusunda da adeta “köşe kapmaca” oynarken, günler sonra suskunluğunu bozdu. Uçankuş TV'ye verdiği röportajda çok mutlu bir şekilde parmağındaki yüzüğü gösteren Megastar, hakkında çıkan dedikodulara;  " Benim evlenmeye, mutluluğa, mutlu olmaya hakkım yok mu? O dedikodular da dedikodu gerçekten!. Hamile olduğu için evlendiler falan... Öyle şeyler doğru değil" yanıtını verdi.
Megastar Tarkan yeni albüm çalışması "Ahde Vefa" ile ilgili; "Tüm dinleyicilere, ilgilerine teşekkür ediyorum. Olumlu yorum yapan gazeteci, sanatçı dostlara da eleştirenlere de çok teşekkür ediyorum. Her türlü ilgi güzeldir " dedi. Bir muhabirin "Tüm şarkılar hit olur mu?" sorusuna iddialı yanıt veren Tarkan;  "Aşk olsun... Herhalde bütün şarkılar hit olacak"  ifaledelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...