Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2015 15:11

Tarkan'ın kuzeni MHP'den aday oldu

Ünlü sanatçı Tarkan’ın amcasının oğlu Arif Tevetoğlu, MHP’den Maltepe Belediye Başkan adayı oldu.

Tarkan'ın kuzeni MHP'den aday oldu
tarkan,arif tevetoğlu,

Tevetoğlu, kuzeni Tarkan’ın siyasetle ilgilenmediğini ancak kendisine başarı dilekleri yolladığını söyledi.
Kendisi de Maltepeli olan Tarkan’ın amcasının oğlu Arif Tevetoğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde Maltepe’den belediye başkan adayı oldu. MHP’den başkan adayı olan Tevetoğlu, 1976’dan beri Maltepe’de yaşadığını dile getirerek, “Ben Maltepe’de kısa pantolonla gezdim. Sokaklarda top oynadım, misket oynadım. Şimdi o top oynadığım, misket oynadığım sokakların temizliğine ve hizmetine talibim” dedi.
10 yıl belediyecilik tecrübesi olduğunu dile getiren Tevetoğlu, Maltepe’de kritik bir seçim olacağını söyledi. Türkiye’nin siyasi konjonktüründeki dalgalanmanın buna etki edeceğini ifade eden Tevetoğlu, “Şuan Maltepe’de mevcut belediye CHP yönetiminde. Halkın bu yönetimden çok memnun olduğunu söylemek mümkün değil. Daha önce burada AK Parti denendi, seçimi kaybetti. CHP denendi ve şuan çok memnun olmayan bir seçmen var. MHP burada denenmedi. Şuan mevcut adaylar içerisinde mevcut başkan dahil olmak kaydıyla belediyeciliği en iyi bilen, en uzun süre belediyecilik yapmış olan başkan adayı benim. İstanbul’daki mevcut adaylar içerisinde Marmara ve Boğazlar Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği yapan tek aday benim. Sadece Maltepe ile değil, Marmara ve Boğazlar ile de ilgili bilgi birikimim de var” şeklinde konuştu.
Maltepe’nin ve halkın sorunlarını çok iyi bilen ve Maltepeli bir başkan adayı olduğunu vurgulayan Tevetoğlu, “Maltepe halkının da bunu göz önünde bulundurmalarını istiyorum. Çünkü şuan belli olan adaylardan biri Maltepeli değil” dedi.
Tevetoğlu, Maltepe’de seçim yarışını barış havası içerisinde geçirmek istediklerini de belirterek, Maltepe’de eksikliğini hissettiği 14 projesinin olduğunu söyledi. Bu projelerin ikisi hariç 12 tanesini 4 yıllık süre içerisinde bitiremediği takdirde istifa edeceğini de ifade eden Tevetoğlu, “Şuan Maltepe’de ki en önemli sorunlar trafik ve çok göze batmasa da, saklanmaya çalışılsa da gençliğin içinde bulunduğu uyuşturucu batağıdır. Gençliğin şuan bununla ilgili bir dönüşümü yok. Gençlik sahipsiz durumda. Gençlik enerji ve zamanını harcayacağı yer bulamıyor. O yüzden benim projelerimin hepsi bunlara çözüm üretecek. Ben çözüm üreten bir belediye başkanı olacağım” dedi.
Seçim yarışında şuan en büyük rakibinin CHP olduğunu dile getiren Tevetoğlu, henüz adayı açıklanmadığı için durumun bu şekilde olduğunu, aday açıklandıktan sonra şartların değişebileceğini söyledi.
Kendisi de Maltepeli olan amcasının oğlu Tarkan’la ilgili de konuşan Arif Tevetoğlu, “Biz Tarkan ile akrabayız. Başarı desteklerinin olduğunu biliyorum. Ama siyasetle alakası olmadığı için bu konuyu kendisiyle görüşmedik. Ama başarı desteklerinin olduğunu biliyorum. Mesajını aldım. Tarkan sağ olsun ben onunla gurur duyuyorum, iftihar ediyorum ama ben Fetih Tevetoğlu ile Dursun Ali Tevetoğlu ile anılmayı daha çok severim” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...