Tgrt Haber
03 Haziran 2022 09:51 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 10:14

Tan Taşçı'nın Suriye yorumu sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada meteorolojinin toz taşımı uyarısı yaptığı bir haberi alıntılayan ünlü şarkıcı Tan Taşçı, yaptığı bir yorumla gündem oldu. Taşçı, "Suriye'nin yarısı taşınmış zaten, tozu taşınsa ne olacak?" dedi.

Tan Taşçı'nın Suriye yorumu sosyal medyada gündem oldu
Suriye,Meteoroloji,MGM,Göçmen,Mülteci

Meteoroloji Genel Müdürlüğü birkaç gündür Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu için Suriye'den gelen toz taşınımı uyarısında bulunuyor. 

"YARISI TAŞINMIŞ ZATEN"

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'da sosyal medyada bununla ilgili gördüğü bir haberi alıntılayarak yorum yaptı.Taşçı'nın yorumu kısa sürede gündem oldu. Alıntıladığı hava durumu haberinin altına Taşçı, "Suriye'nin yarısı taşınmış zaten, tozu taşınsa ne olacak?" ifadelerini bıraktı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olayda, asansörde bir kadına tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu şahıs, daha sonra genç kıza tekme atarak kaçmıştı.

"ARPASI BOL GELMİŞ"

Olayın ardından gözaltına alınan suçlu, dün tutuklanarak cezaevine gönderildi. Twitter'da bu haber üzerinden yorumda bulunan Tan Taşçı, "Yine bir sığınmacı kardeşimizin arpası bol gelmiş! Tecavüz, cinayet, şiddet uygulayası gelmiş. Sahi bi işe yaramaz insan sürüleri neden ülkemize sokuldu?" yorumuyla uzun süre gündem yaratmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...