Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2022 21:12 - Güncelleme : 20 May 2022 21:18

Karadenizlilere hakaret eden Atilla Taş’tan geri adım! Özür mesajı yayımladı

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, Karadenizliler için söylediği skandal sözleri sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Tepkileri çığ büyüdüğü olayda şarkıcı Taş, geri adım atarak tüm Karadenizlilerden özür diledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Karadenizlilere hakaret eden Atilla Taş’tan geri adım! Özür mesajı yayımladı
Karadeniz,Hakaret,Atilla Taş

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyada bir sohbet odasında Karadenizliler hakkında çok ağır ifadeler kullanmıştı. Taş’ın skandal ifadeler sonrası sosyal medya adeta ayağa kalktı. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü olayda ünlü şarkıcı geri adım attı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Taş, Karadenizlilerden özür diledi.

“KIZIMI TRABZON’A GELİN VERMİŞ BİRİYİM”

Atilla Taş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlar arkasını önünü dinlemeden art niyetle cımbızlanmış sohbet kaydında orda Karadenizli yakın arkadaşıma yaptığım şaka yollu söylem haddini aşmıştır. Amasız fakatsız tüm Karadenizlilerden özür diliyorum. Kaldı ki kızımı Trabzon’a gelin vermiş biriyim."

“BU KARADENİZLİLERDEN BIKTIK”

Öte yandan Taş, sohbet odasında tepkilere neden olan skandal ifadeler şu şekildeydi:

"Hayır, bir Karadenizlinin bilmediği ... yok. Her şeyi onlar biliyor. En iyisini biliyorlar, en doğrusunu biliyorlar. Uşağım sen hiçbir ... bilmiysun ben hepsini biliyrum da. Para onlarda da, espri onlarda da, her ... onlarda da... Sevmiyrum da. Bu Karadenizlilerden bıktık."

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...