Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 09:54 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 10:47

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e mahkeme şoku! Taşınmaz varlıklarına şerh konuldu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasında gerginlik bir türlü bitmiyor. Babasının akıl sağlığından şüphe ettiğini söyleyen Ahmet Tatlıses, açtığı davayla İbrahim Tatlıses'in mallarına şerh koydurdu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e mahkeme şoku! Taşınmaz varlıklarına şerh konuldu
İbrahim Tatlıses

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim magazin gündeminin manşetlerinden düşmüyor. İbrahim Tatlıses eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında sert ifadeler kullanmış, Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti.

BÜYÜK OĞLU İÇİN 'KASAYI BOŞALTTI' DEMİŞTİ

Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek "Vurulduğumda kasayı boşalttı" iddiasında da bulunmuştu.

"AKIL SAĞLIYI İYİ DEĞİL"

Babasının açıklamalarının ardından 'Akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim artmıştır' diyen Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede aldı. Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e vasi atanması için dava açtı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e mahkeme şoku! Taşınmaz varlıklarına şerh konuldu

ŞERH KONULDU

Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...