Tgrt Haber
11 Aralık 2021 20:32

Tedavisi tamamlanan Kadir İnanır taburcu oluyor

Muğla’da geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan usta oyuncu Kadir İnanır’ın tedavisinin tamamlandığı belirtilirken yarın taburcu olacağı açıklandı.

Tedavisi tamamlanan Kadir İnanır taburcu oluyor
Kadir İnanır,ameliyat,,operasyon,,taburcu,

Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır, beyin damarına pıhtı attığı tespit edildi. Bir süre yoğun bakıma alınan ve özel odada takibi sürerken aniden beyin kanaması geçiren Kadir İnanır acil olarak ameliyata alındı. Başarılı gerçekleştirilen operasyonun ardından yoğun bakım ünitesinde gözetim altına alınan İnanır’ın değerlerinin normale dönmesi ile birlikte servise çıkarıldı.

KADİR İNANIR’IN TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği arkadaşının fotoğrafını paylaştığı Kadir İnanır’ın sağlık durumunun ve moralinin iyi olduğu gözlemlendi. Doktorlar tarafından yapılan açıklamada Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi paylaşılmış taburcu tarihi ise verilmemişti. Yapılan yeni açıklama ile birlikte Kadir İnanır’ın tedavisinin tamamlandığı belirtilirken yarın ise taburcu olacağı duyuruldu 

Tedavisi tamamlanan Kadir İnanır taburcu oluyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...