Tgrt Haber
07 Eylül 2021 10:37

The Wire'ın oyuncusu ABD'li aktör Michael K. Williams evinde ölü bulundu

The Wire dizisinde canlandırdığı 'Omar Little' karakteriyle ön plana çıkan ABD'li aktör Michael K. Williams evinde ölü bulundu.

The Wire'ın oyuncusu ABD'li aktör Michael K. Williams evinde ölü bulundu
michael k. williams,,abd,,new york,

Amerikalı ünlü aktör Michael K. Williams, 54 yaşında hayatını kaybetti. HBO dizisi The Wire'da Omar Little karakterini canlandıran Williams, New York Brooklyn'deki evinde ölü bulundu.

Dünyaca ünlü aktörün ölüm nedeninin aşırı doz uyuşturucu nedeniyle kaybetmiş olabileceği belirtiliyor. New York polisi, Williams'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü, ölüm nedeninin adli tıp raporuyla netlik kazanacağını açıkladı. 

 

The Wire'ın oyuncusu ABD'li aktör Michael K. Williams evinde ölü bulundu

“Boardwalk Empire” ve “Lovecraft Country" dizileriyle “12 Years a Slave” ve “Assassin’s Creed” gibi filmlerde de rol alan Williams, “Lovecraft Country"deki performansıyla Emmy Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterilmişti. 

MICHAEL K. WİLLİAMS KİMDİR?

Michael Kenneth Williams 28 Kasım 1966’da dünyaya geldi. Amerikalı aktör, dansçı ve muhabir olan Williams en iyi bilinen rolünü HBO drama serisi olan The Wire'da Omar Little olarak üstlenmişti.

Boardwalk Empire'da Albert "Chalky" White karakterini canlandıran oyuncu ayrıca The Road, Inherent Vice, The Night Of, Gone Baby Gone, 12 Yıllık Esaret gibi televizyon ve sinema prodüksiyonlarında da yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...