Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 14:41 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 14:53

TikTok uğruna Ece Seçkin'e sahnede telefon fırlatıldı! Sosyal medyadan isyan etti

Ece Seçkin'in Bursa konserinde TikTok uğruna az kalsın göz çıkacaktı. TikTok'ta başlayan bir akım için sahneye telefon fırlatan kişi, Seçkin'in boynundan yaralanmasına neden oldu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaşananlara sitem etti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ece seçkin,tiktok,bursa,konser

Yaz aylarında durmak bilmeden çalışan Ece Seçkin'in son durağı Bursa'daki konserinde oldukça tatsız olaylar yaşandı. Seçkin, sahnede şarkılarını seslendirip herkesi eğlenceye boğarken bir anda seyirciler arasından bir kişi, telefonunu sahneye fırlattı. Neye uğradığını şaşıran şarkıcı, refleksi sayesinde telefonun yüzüne gelmesini engelledi fakat fırlatılan telefon boynuna çarptı. 

TikTok uğruna Ece Seçkin'e sahnede telefon fırlatıldı! Sosyal medyadan isyan etti

Konseri durduran Seçkin çok sinirlendi ve "Ne oluyor? Buna değer mi bu kadar adam burada eğleniyoruz sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane TikTok videosu için" diyerek isyan etti.

TikTok uğruna Ece Seçkin'e sahnede telefon fırlatıldı! Sosyal medyadan isyan etti

Ece Seçkin daha sonra ise aldığı darbeyle morarmış boynunu paylaşarak "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 1o metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...