Tgrt Haber
26 Aralık 2021 13:20

Titanic filminin yıldızları Kate Winslet Leonardo DiCaprio böyle buluştu

Efsane filmlerden Titanic'in başrollerinde oynayan Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio, uzun bir aranın ardından yeniden bir araya geldiler. Kate Winslet, o anlarda gözyaşlarını tutamadığını itiraf etti.

Titanic filminin yıldızları Kate Winslet Leonardo DiCaprio böyle buluştu
titanic,,film,,kate winslet,,leonardo dicaprio,

James Cameron'ın 1997 yapımı efsanevi filmi Titanic'te Rose ve Jack karakterlerini canlandıran Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio, yakın arkadaşlar olmalarına 3 yıl boyunca görüşemediler. Winslet, 3 yılın ardından ilk görüşmelerini anlattı ve gözyaşlarını tutamadığını itiraf etti. 

Kate ve Leonardo, Titanic filminin çekimleri sırasında henüz 21 ve 22 yaşlarındaydılar. Titanic'in ardından ise 12 yıl sonra Hayallerinin Peşinde (Revolutionary Road) filmi için bir araya gelmişlerdi. Kısa bir süre önce de 3 yılın ardından Los Angeles'ta görüştüler. Kate Winslet, yeni görüşmelerini The Guardian'a anlatırken, "Gözyaşlarına boğuldum. Onu hayatımın yarısı kadar süredir tanıyorum!" dedi.

 

Titanic filminin yıldızları Kate Winslet Leonardo DiCaprio böyle buluştu

Şimdilerde 46 yaşında olan Winslet, sözlerine şöyle devam etti:

 

''Kendimi New York'ta bulmuşum ya da o Londra'daymış da yemeğe çıkıp ya da kahve içip arayı kapatma şansımız olmuş gibi değil. Ülkelerimizden ayrılamadık. Dünya çapındaki çok  fazla arkadaşlık gibi biz de Kovid yüzünden birbirimizi özledik. O benim arkadaşım, çok yakın arkadaşım. Ömür boyu birbirimize bağlı olacağız.''

Röportajında sinema ve televizyon dünyasındaki yaş ayrımcılığına da değinen Winslet, konuya ilişkin şunları söyledi:

''Film ve televizyon camiasında orta yaşlı kadınlar uzun süredir küçümseniyor, saygı görmüyor ve görmezden geliniyor. Şimdiyse bu durum değişmekte. Emmy ödülü kazanan aktrislere bakın. Hiçbirimiz hiçbir şekilde 20'li yaşlarımızda değildik ve bu harika! 40'larında bir aktris olarak kendimi hayal ettiğimden çok daha havalı hissediyorum.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...