Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2022 16:22 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 16:36

Tiyatro oyuncusu Semih Sergen son yolculuğuna uğurlandı! Sergen’e son sahnesinde veda töreni düzenlendi

Ünlü tiyatro oyuncusu ve yönetmen Semih Sergen 91 yaşında hayata veda etti. Tiyatroculuğunun yanı sıra dizi oyuncusu, oyun ve şiir yazarı olan Semih Sergen’e son kez çıktığı Ankara Küçük Tiyatro salonunda ailesi ve sevenleri veda töreni düzenledi.

Tiyatro oyuncusu Semih Sergen son yolculuğuna uğurlandı! Sergen’e son sahnesinde veda töreni düzenlendi
semih sergen,toprak sergen,veda töreni

Düzenlenen veda töreninde Semih Sergen’in oğlu Burak Sergen, “O bizim hep hocamızdı. Hep hocamız dedik o yüzden şimdi doyasıya babacığım demek için, ona veda etmek için buradayız. O, ‘boş kubbede hoş bir seda imiş’ dediği zaman ben burada bu koltuklarda oturuyordum. İlkokula gidiyordum. Babam, bu sahnede Sersem Kocanın Kurnaz Karısı oyununu oynuyordu. Şimdi yine aynı sahneden onu sonsuzluğa yolcu ediyoruz. Ben bana bıraktığı mesleği ve onurlu Sergen soyadını yaşadığım sürece bütün sahnelerde yaşatacağım söz veriyorum. Elveda babacığım” dedi.

“UMARIM HEPİMİZ ONUN GİBİ BİR HAYAT SÜRERİZ”

Tiyatro sahnesindeki veda töreninde konuşan bir diğer oğlu Toprak Sergen ise çocukluğundan beri doğayla iç içe olmayı ve büyüklerine saygı duymayı babasından öğrendiğini, çok sayıda insanın babasını sevip saygı duyduğunu, herkese çok şey öğretmiş olan ve içinde espri duygusu olan çok güzel anılar biriktirdiğini ifade etti.  Burada konuşmak tabii ki çok zor. Hepiniz babamı çok iyi tanıyorsunuz. Toprak Sergen son olarak “Umarım hepimiz onun gibi bir hayat süreriz. Bütün sevenleriyle birlikte onu kalbimize gömüyoruz” dedi. Ünlü tiyatrocunun cenazesi, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Gölbaşı Camii’nde öğlen namazından sonra kılındı ve Gölbaşı Mezarlığına defnedildi.

Tiyatro oyuncusu Semih Sergen son yolculuğuna uğurlandı! Sergen’e son sahnesinde veda töreni düzenlendi

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...