Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Mart 2014 07:25

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın hayati tehlikesi devam ediyor

Beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü bildirildi.

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın hayati tehlikesi devam ediyor
Kenan Işık,tiyatro sanatçısı kenan ışık,beyin kanaması,hayati tehlikesi,Kenan Işık yoğun bakımda

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık,geçirdiği beyin kanaması dolayısıyla hastanede ameliyata alındı. Beyin kanaması geçiren tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü bildirildi. Amerikan Hastanesi'nden, Balmumcu'daki bir otelde spor yaparken düştüğü öğrenilen Işık'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14.29'da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir." Bu arada, Işık'ın eşinin yanı sıra oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu da hastaneye geldi.  
Beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen bazı yakınları ve sanatçı arkadaşları, hastaneye geldi. Yapımcı Fatih Aksoy, Amerikan Hastanesi çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Işık'ın eşi Beril Işık ve yakınlarından, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendiğini söyledi. Aksoy, "Öğrendiğim kadarıyla sağlık durumu daha iyiye gidiyormuş. Doktorları ve ailesi daha sonra mutlaka açıklama yapar. Hastaneden öğrendiğime göre Işık'ın ameliyatı iyi geçmiş" diye konuştu. Sanatçılar Zerrin Özer, Seray Sever ve Aliye Uzunatağan da hastaneye gelerek, Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...