Tgrt Haber
26 May 2022 15:24 - Güncelleme : 26 May 2022 15:33

Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'nın sözlerine destek: Çapkın erkek değil kadındır

Eski futbolcu ve hakem Erman Toroğlu, Derya Tuna'nın kadınlarla ilgili kullandığı ifadelere destek verdi. Toroğlu, erkeklerin değil kadınların çaptın olduğunu söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Erman Toroğlu'ndan Derya Tuna'nın sözlerine destek: Çapkın erkek değil kadındır
Erman Toroğlu,Kadın,Erkek

Eski hakem ve futbolcu Erman Toroğlu, kendisinden 34 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesi ve yeni imajıyla günlerce magazin gündeminden düşmemişti. 

"ÇAPKINLIKTA ERKEĞİN SUÇU YOK"

Toroğlu'na geçtiğimiz günlerde kadınları kızdıracak açıklamalarda bulunan  Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" ifadeleri soruldu.

"KADIN İSTERSE OLUR"

Toroğlu da bu konuda Tuna'yı destekleyecek açıklamalarda bulundu. Ünlü yorumcu, "Kimin ne açıklama yaptığını bilmem. Çapkın erkek değil kadındır. Erkek kadına onu beğendiğini hissettirir ama kalemi kıracak olan kadındır. O yüzden çapkın olan erkek değil, kadındır. Kadın isterse olur." diye konuştu.

Kendisinden 34 yaş küçük avukatı Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle ve imajıyla gündeme gelen Erman Toroğlu, kadın erkek ilişkileri hakkında konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...