Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2016 13:42

TRT basılırken Gülben Ergen ve Erhan Çelik neredeydi?

'Mehmet Aydın ile Gün Biterken' programına katılan araştırmacı yazar Cem Küçük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRT basılırken Gülben Ergen ve Erhan Çelik neredeydi?
Gülben Ergen, Erhan Çelik,

Küçük, 15 Temmuz gecesi kalkışma bastırıldıktan sonra yorumlarını değiştiren bazı ünlü isimlerin tavırları ve hain girişimde yaşananlarla ilgili dikkat çekici tespitlerini aktardı. Bazı sanatçıların darbe esnasında seslerini dahi çıkarmamaları ve sonrasında U dönüşünün konu alındığı programda özellikle Erhan Çelik ve Gülben Ergen çiftinin 'ortadan' tavırları ağır eleştirildi.
TRT basılırken Gülben Ergen ve Erhan Çelik neredeydi?

'Sanat dünyasında bazı U dönüşleri var' diyen Cem Küçük, Mehmet Aydın ile Gün Biterken programındaki açıklamalarında oldukça sert çıkışlarda bulundu. Küçük, 'Meselenin temeli TRT ekranlarında şokla gördük. Erhan Çelik denilen bir adam TRT 1 ekranlarının ana haberini sunuyor. Bu darbe girişimini, sporcu, sanatçı, aydın gazeteci takımı önlemedi, Türk milleti önledi. Türk milleti tankın önüne atlayarak, ölerek, şehit olarak, buna direndiler. Bu millete hıyanet eden Gülben Ergen'in kocası TRT'nin TRT 1'deki ana haberini sunuyor. Bu ayıp değil mi? TRT'dekiler bile bunu kabul etmiyor. emir geldi filan diyorlar. Gülben Ergen TRT'de ayda 100-150 bin liraya program yapıyordu, programı bitti hemen 2012 bu dediğim. Hemen 'Laik Türkiye istiyoruz, Türkiye'nin geleceğinden endişeliyim' diye aşağılık tweetler attı. Sonra Can Dündar meseleleri oldu, Gülben Ergen bir ödül gecesinde bu vatan hainine sevgilerini gönderiyor. Gülben Ergen denilen sanatçı müsvettesi, Can Dündar denilen vatan hainine bu çok iyi bir gazeteci, biz onunla büyüdük, Hürriyet'le büyük diye sevgilerini gönderiyordu. Bu millet sokaklarda ölecek ondan sonra trilyonları Erhan Çelik'le birlikte Gülben Ergen mi yiyecek. TRT yanlış yapmış. Bence Gülben Ergen'i de alsın sabah program yapsınlar, Can Dündar'ı da alsın. Bu hainler paraları yesin. Bunlar bize, millete küfür ediyolar. Sayın Cumhurbaşkanımıza küfür ediyordu, Gülben Ergen... Burdan Numan Kurtulmuş ve TRT yetkililerine sesleniyorum. Bu milletle dalga geçen insanlar buradan para kazanıyorsa bu haram paradır. Eğer Erhan Çelik senden de adamlık varsa bu programdan istifa edersin.' şeklinde ağır cümleler kullandı. 
TRT basılırken Gülben Ergen ve Erhan Çelik neredeydi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...