Tgrt Haber
09 Temmuz 2014 10:06

Tuba Ünsal'ın dizi performansı beğenilmedi

Ruhumun Aynası adlı dizide rol alan Tuba Ünsal'ın performansı, izleyenleri tatmin etmedi.

Tuba Ünsal'ın dizi performansı beğenilmedi
tuba ünsal, dizi performansı,

Fox TV'de bu akşam, başrollerini Tuba Ünsal ve Filiz Ahmet'in paylaştığı komedi dizisi “Ruhumun Aynası” izleyicilerin beğenisine sunuldu. Ünsal-Ahmet ikilisine Özgürcan Çevik, Barış Yalçın, Murat Akkoyunlu, Bora Akkaş, Ayşen Gruda, Engin Alkan, Suzan Aksoy, Aliye Uzunatağan gibi isimlerin eşlik edeceği dizinin ilk bölümünde, sevilen şarkıcı Halil Sezai de konuk oyuncu olarak rol aldı.
TUBA ÜNSAL'IN PERFORMANSI BEĞENİLMEDİ
Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alan Tuba Ünsal'ın yeni dizisinde özellikle ağladığı sahnedeki oyunculuk performansı, izleyenler tarafından pek de beğenilmedi.
Buna karşın sekreteri Gülpare rolündeki Makedon asıllı oyuncu Filiz Ahmet, oyunculuğuyla beğeni topladı.
DİZİNİN KONUSU
Elçin'in (Tuba Ünsal) 35. doğum gününde başına gelen bir dizi olayla tüm hayatı “sil baştan” dediği bir noktaya gelir.
Uzun zamandır beraber çalıştığı güçlü, dayanıklı, neşeli, doktorasını hayat okulunda vermiş sekreteri Gülpare'nin (Filiz Ahmet) yaşadığı mahallede yeni bir muayenehane açmaya karar vererek yeni hayatına ilk adımlarını atar.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...