Tgrt Haber
20 Ocak 2014 10:48

Tuğba Ekinci detone oldu, Twitter yıkıldı

Dün akşam Bülent Ersoy Şov'a konuk olan Tuğba Ekinci, canlı söylediği 'Delikanlım' şarkısı ile sosyal medyayı salladı.

Tuğba Ekinci detone oldu, Twitter yıkıldı
İşte Ekinci hakkında yapılan yorumlardan bazıları.tolga güleç,armağan çağlayan,tuğba ekinci detone,twitter,

İşte Ekinci hakkında yapılan yorumlardan bazıları. TOLGA GÜLEÇ Ne tuhaf.. Mariah Carey de şarkıcı, Tuğba Ekinci de. ATİLLA TAŞ Tuğba Ekinci'den sonra çok rahatladım, artık bi ince, giderim olduğunu düşünüyorum. ARMAĞAN ÇAĞLAYAN Allah herkese Tuba Ekinci özgüveni versin . Âmin İLKER KAÇAN Tuğba Ekinci'nin canlı canlı 'Delikanlım' performansından dolayı travma geçirenler, sizlere de günaydın.GÖKTUNA NAZLILAR Tuğba Ekinci'deki özgüven bende olsaydı, cumhurbaşkanı olmamam için bir neden yoktu .
GÜNAY ÇOBAN Tuğba Ekinci'nin şu an canlı yayında sergilediği "Delikanlım" rezaletinden sonra Yıldız Tilbe'nin müziği kesin olarak bıraktığı bir gece..SEHER ELİDAR Bismillahirahmanirrahim Tuğba Ekinci 'delikanlım' söylüyor...Hayatımda gördüğüm en büyük özgüven. Vokal olmasa ne yapardı acaba?TOLGA ŞENOLTuğba Ekinci 'O ses Türkiye'ye katılsa 1 tek jüri dönmez açık ve net!

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...