Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2014 22:46

Tuğba Ekinci'den hodri meydan

Bülent Ersoy Show'da canlı performansı sırasında detone olarak magazin dünyasının gündemine düşen Tuğba Ekinci'den yeni açıklama var.

Tuğba Ekinci'den hodri meydan
canlı performansı, detone, magazin, dünyası, tuğba ekinci, açıklama, delikanlım, ekinci, bülent ersoy, şhow, türkiye, kaza, gülben ergen, gülben programı, sanatçı

Bülent Ersoy Show'da söylediği Delikanlım şarkısında detone olarak alay konusu haline gelen Tuğba Ekinci, Show Tv ekranlarında yayınlan Gülben programına katıldı. Başından geçen talihsiz olay hakkında konuşan Tuğba Ekinci, her sanatçının benzer durumlar yaşayabileceğini söyledi. Detone olmasını “kaza” olarak yorumlayan ünlü şarkıcı “Delikanlım benim repertuar şarkımdır. Canlı yayında normal. Herkesin başına gelebilir. Kaza yani başka bir şey değil.”dedi. Türkiye'nin en iyi sanatçısı olmadığını vurgulayan Ekinci, “Ben zaten Türkiye'nin en iyi okuyan sanatçısıyım demiyorum. Ama en kötü okuyan sanatçısı da değilim. Hodri meydan yapalım, herkes gelsin okusun.” diye ekledi.
“ÇİLLER'İN MİKROFONU GİBİYDİ”
Provalarda bir sıkıntı yaşamadığını da anlatan Ekinci, canlı yayında ise teknik bir sorunla karşılaştığını söyledi. O anda sorunu çözemediklerini belirten Ekinci, “Mikrofonlarımız, Tansu Çiller'in kürsü mikrofonu gibi sertti. Sesimizi duyamıyorduk. Yalnızca sazlar geliyordu.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...