Tgrt Haber
10 Mart 2015 13:45

Tuğba Özay, Daily Mail'e haber oldu

İngiliz Daily Mail gazetesi eski süpermodel yeni milletvekili adayı Tuğba Özay'ın bagaj kavgası yüzünden otobüs şöförüne saldırmasını haber yaptı.

Tuğba Özay, Daily Mail'e haber oldu
Tuğba Özay, Daily Mail,Tuğba Özay dayak,

Haberde 37 yaşındaki Özay'ın, Antalya Havalimanı'ndan 2 saat uzaklıktaki bir tatil köyüne gitmek için transfer aracına bindiği, ancak şöför Halil Kızılyer'in valizleri aracın bagajına koymasına izin vermeyerek tartışma çıkardığı belirtildi.28 yaşındaki şöför Kızılyer, "Herkesin bagajını koyduğum gibi onun da çantalarını aracın altına koyacaktım. (Özay) Kızdı ve çantalarının yanında kalmasını istediğini söyledi. Ona çok fazla çantası olduğunu ve çok fazla yer kaplayacağını söyleyince çıldırdı. Boğazımdan yakaladı, boynumu sıktı, bir yandan da bağırarak beni kovduracağını söylüyordu" diye konuştu. Görgü tanıklarından yolcu Ahmet Büze ise, "Çok ünlü olduğu için hemen tanıdım. Ancak kendisinin özel haklara sahip olduğunu düşünüyordu ve şöföre saldırdığında şok oldum. Hemen telefonumu çıkarıp olay anını videoya çektim ancak daha sonra onun güvenliği olduğunu söyleyen bir kişi geldi ve bana videoyu sildirdi" açıklamasını yaptı. Daily Mail'ın haberinde ayrıca Özay'ın, kariyerinin zirvesindeyken Türkiye'nin en çok kazanan mankeni olduğu ve gelecek seçimlerde CHP'den aday olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...