Tgrt Haber
05 Ağustos 2014 15:41

Tuğçe Kazaz'dan 'Ekmeleddin İhsanoğlu' açıklaması

A Haber'de Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu Kadraj programı manken Tuğçe Kazaz'ı konuk etti.

Tuğçe Kazaz'dan 'Ekmeleddin İhsanoğlu' açıklaması
tığçe kazaz,ekmeleddin ihsanoğlu,cumhurbaşlamlığı seçimi,manken,

A Haber'de yayınlanan Kadraj programı ünlü manken Tuğçe Kazaz'ı konuk etti. Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın kadınlara ilişkin açıklamalarına destek çıkan Kazaz, laik kesimin yakın geçmişte yaptığı haksızlıklara da dikkat çekti. Arınç'a destek verdiği yazısının bu kesim tarafından anlaşılmadığını dile getiren Kazaz'ın Cumhurbaşkanlığı Seçimi için de açıklamaları vardı.
LAİK KESİMİN YAPTIĞI YANLIŞLAR VAR
Kendini laik sanan aydın kesim, zamanında baş örtülü arkadaşlarımı, kardeşlerimi, insanlarımı; üniversitelere almadılar, eğitim haklarını ellerinden aldılar, devlet kurumlarına almadılar, çalışma haklarını ellerinden aldılar. Bu noktadan baktığımızda, onları cahil bırakmaya, onları ekonomik yönden zayıf bırakmaya kimin hakkı vardı? Sonra Twitter’a dönüp baktığım zaman; yine herkesi kastetmiyorum, gerçek laiklik anlayışını anlamış, anlayışlı insanlardan bahsetmiyorum, demokrasiden bahseden.
KEMAL DERVİŞ ÜLKEYE GETİRİLEN SİPARİŞ ADAYLARIN ÖRNEĞİ
Beni düşündüren bir konu var. Zamanında ülkemize sipariş adaylar getirildi. Kemal Derviş bunların örneği. Ülkeye büyük bir ekonomik zararı oldu. Paralel ile ilgili olarak şunu da söyleyeyim; bugün ülkeye verdiği milyarlarca dolar bir zarar var. Ülkesini gerçekten seven insan, ülkesinin birliğini düşünen bir insan neden seçimden sonra da hataları ortaya çıkarmadı? Bunları hep soru işareti olarak bırakıyorum, doğru değil.
"İHSANOĞLU'NA OY VERMEM"
Sipariş adaylar var. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kim olduğunu, geçmişini bilmiyorum. Baktığınız zaman ben bir kadınım, Emine Ülker Tarhan’ı severim, bir kadın olarak da beğenirim. Siyasi görüşlerinden katıldıklarım da vardır. Onu aday çıkarsalardı ben seve seve gider oy verirdim ya da Meral Akşener. Neden bunlar aday çıkmadı da kendi menfaatleri doğrultusunda ortaya bir aday atıldı? Ben gidip oy vermem.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...