Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2021 14:11

Türkan Şoray'ın yeni yaşında sevenlerinden mesaj yağdı

Türk sinemasının Sultan'ı olarak bilinen Türkan Şoray, dün yeni yaşına bastı. Sevenlerinden birçok mesaj aldı.

Türkan Şoray'ın yeni yaşında sevenlerinden mesaj yağdı
türkan şoray

Türkan Şoray, dün 76. doğum gününü dün kutladı. Ünlü isimler de usta oyuncunun doğum gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. 

Cüneyt Arkın, Türkan Şoray ile birlikte rol aldıkları filmden bir kareyi Instagram'dan paylaştı. Bu gönderisi ile 76 yaşına basan Şoray'ın doğum gününü kutlayan usta oyuncu şunları yazdı:

"Gözler göz değil gözistandı, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçak gönüllüdür ki... Çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir... Çok büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip, bizim gibi aşık oluyorlardı ve kendisinin bugün doğum günü... Nice mutlu yaşlara..." 

Fatma Girik ve menajeri Bircan Usallı Silan da Instagram'dan yayınladıkları video ile usta oyuncu Türkan Şoray'ın doğum gününü kutladı. Girik ile birlikte çekilen gönderisini yayınlayan Silan, "Doğum günün kutlu olsun Türkan'ım... İyi ki doğdun, o güzel kalbin ve yüzünle ülkemin iftiharı, benim ise can dostum oldun... Nazo ve Figen gibi kandan olmasa da candan ablam oldun..." şeklinde konuştu.

Hülya Koçyiğit de usta oyuncunun doğum gününde, "Benim canım Türkan'ım, yılların dostluğuna selam olsun. İyi ki doğmuşsun arkadaşım" mesajını yayınladı.

Şoray, ardından gelen mesajlara, "Yakın ilginiz beni çok mutlu etti. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..." sözleriyle teşekkür etti.

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...