Tgrt Haber
26 May 2021 14:13

Tuvana Türkay'ın estetik isyanı: Ülkeyi terk ederim

Ekranların ünlü oyuncularından Tuvana Türkay, yıllar önceki estetiksiz haline yapılan yorumlara isyan etti.

Tuvana Türkay'ın estetik isyanı: Ülkeyi terk ederim
tuvana türkay,estetik,fotoğraf

Sinema ve dizi oyuncusu Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğrafına yapılan yorum nedeniyle çılgına döndü. 

Sosyal medyada estetiksiz halinin sık sık gündeme getirilmesine sinirlenen Türkay adeta rest çekti.

Henüz 19 yaşındaki 68 kilo, kırık burunlu, parasız ve bakım yapmayı bilmeyen hali ile şimdiki halinin estetik harikası olarak kıyaslanmasına tepki gösteren oyuncu, sosyal medyadaki paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"MESLEĞİ BIRAKIP ÜLKEYİ TERK EDERİM"

"Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim."

Tuvana Türkay'ın estetik isyanı: Ülkeyi terk ederim

"YETER BE KARDEŞİM"

Estetiksiz fotoğrafı paylaşan sayfa sahibine de yüklenen 30 yaşındaki oyuncu, "Yeter be kardeşim! Aradan 11 yıl geçmiş. Bir de sayfa sahibinin de gerçekten doktor olması! Size gelip işlem (estetik) yaptırsak en çok bizi mi kayıracaktınız?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

ONUR TUNA GAFINA DA CEVAP VERDİ

Tuvana Türkay, başrolünü Onur Tuna ile paylaştığı "Ağır Romantik" filminin galasındaki gafına da değinen Türkay, "Şu gaf dediğiniz konuya gelirsek. Defalarca oyuncu arkadaşımla alakalı olmadığı zaten açıklandı. İnanmak istemediniz. O sette dönen şantajları, berbat olayları illa açık mı edeyim. Oyuncu arkadaşımın rencide olmaması adına ve emek veren arkadaşlarımın hatırına susuyorum. Benimle artık uğraşmayın rica edeceğim" diye konuştu.

Tuvana Türkay'ın estetik isyanı: Ülkeyi terk ederim

NE OLMUŞTU?

"Ağır Romantik" filminin galasında konuşan Onur Tuna'nın "Çekimlerde çok eğlendik' açıklamasının ardından mikrofonun başına geçen Tuvana Türkay, "Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim' deyip kahkaha atınca sosyal medyada gündeme oturmuştu. Olayın ardından Onur Tuna sosyal medya hesabından Türkay'ı takipten çıkarırken, ikilinin arasının açıldığı iddia edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...