Tgrt Haber
21 Şubat 2022 17:35 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 17:43

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?

Yeni başlayacak olan dizi ‘Üç Kız Kardeş’ yayınlanan ilk fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Yakında ekranlarda göreceğimiz yeni dizinin konusu dikkat çekerken oyuncularının kimler olduğu ise şimdiden merak konusu oldu. Dizi aile sıcaklığını yansıtırken birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ne zaman başlayacağı şimdiden merak edilirken oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne? Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? İşte diziyle ilgili tüm merak edilen detaylar…

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?
Üç Kız Kardeş,iclal aydın,Reha Özcan,Berker Güven,Özgü Kaya

Kanal D ekranlarının yeni dizisi iddialı bir giriş yapıyor. İzleyicileri şimdiden heyecanlandıran dizi İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlandı. Süreç Film tarafından yapılan yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Üç Kız Kardeş’in konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'de yayınlanacak olan yeni dizi ekranlara iddialı bir giriş yapıyor. Yayınlanan fragmanıyla dikkat çeken ve yeni sezonun iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. İclal Aydın’ın çok satan kitabından uyarlanan dizi yayın hayatına yarın başlayacak. Türkan, Dönüş ve Derya adlı üç kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı Üç Kız Kardeş adlı dizinin fragmanı yayımlandı ve yayın tarihi belli oldu. Dizi 22 Şubat Salı günü Kanal D'de olacak.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak.

Şubat ayında yayınlanacak olan dizide birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi konu alınacak. Dizinin çekimleri Ayvalık’ta başlamış durumda. Dizide İclal Aydın ise kızların annesini oynayacak.

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan'ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş'ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin'se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda, Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu Üç Kız Kardeş’in senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor. Aile sıcaklığını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne?

Dizinin oyuncu kadrosunda pek çok başarılı isim yer alıyor. Bunlardan bazıları şöyle olacak:

  • Reha Özcan
  • İclal Aydın
  • Özgü Kaya
  • Almila Ada
  • Berker Güven
  • Melisa Berberoğlu
  • Veda Yurtsever
  • Hakan Atalay 
  • Emre Kıvılcım
  • Mert Özcan
  • Ece Baliç
  • Tayfun Eraslan
  • Benian Dönmez
  • Nazlı Senem Ünal
  • Murat Çidamlı
  • Demircan Kaçel
  • Vural Şahanoğlu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...