Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2014 18:26

Umutsuz Ev Kadınları'nın acı günü

Umutsuz Ev Kadınları dizinin uygulayıcı yapımcısı 35 yaşındaki Işıl Karpuzoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Umutsuz Ev Kadınları'nın acı günü
Umutsuz Ev Kadınları,acı gün,ışıl karpuz oğlu,yapımcı,

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin uygulayıcı yapımcısı Işıl Karpuzoğlu, 1.5 yıldır lenf kanseri tedavisi görüyordu. Hayattan kopmadığı ve tedavisi boyunca aralıklarla sete gittiği belirtilen Karpuzoğlu'nun, dün Kuşadası'ndaki evinde kansere yenik düştüğü haberi televizyon dünyasında üzüntü yaşattı.
BAŞROL OYUNCUSU SONGÜL ÖDEN DE VARDI
Karpuzoğlu için bugün ilçede cenaze töreni düzenlendi. Görev aldığı dizinin başrol oyuncusu Songül Öden ve set ekibi ile Burcu Esmersoy'un da aralarında bulunduğu arkadaşları ve yakınları, Işıl Karpuzoğlu'nu yalnız bırakmadı. Kuşadası Büyük Camii'nde öğlende kılınan cenaze namazı sonrası Karpuzoğlu, gözyaşları içinde Davutlar Mahalle mezarlığına toprağa verildi.
ANNESİ GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ
Genç yaşta ölen Karpuzoğlu'nun kardeşleri Elif Karpuzoğlu ve Burak Karpuzoğlu, annesi Aliye Karpuzoğlu ile babası Mehmet Ali Karpuzoğlu'nun ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Arkadaşının toprağa verilişini bitkin bir şekilde uzaktan izleyen Songül Öden, hocanın dualarına eşlik etti. Cenazenin toprağa verilmesinden sonra ağlayan anne Aliye Karpuzoğlu'nun "Kızımı burada bırakıp nasıl giderim? Canım kızım. Ben seni bırakamam" feryadı yürek burktu. Acılı anne, güçlükle sakinleştirildi. Kardeşleri ve arkadaşları sırayla Işıl Karpuzoğlu'nun mezarına toprak attı, su döktü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...